İnegöl’e 4 hakim ile 1 savcı atandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’e 4 hakim ile 1 savcı atandı
13 Eki 2016 / Per 19:02
/ 2.117 Kez Okundu
| |

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üçüncü Dairesi tarafından mesleğe kabul edilen bin 69 hakim ve Cumhuriyet savcısı adayının görev yerleri kurayla belirlendi. Kura sonucunda, İnegöl’e 4 hakim ile 1 Cumhuriyet savcısı atandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üçüncü Dairesi, adli ve idari yargıda 870’i avukatlıktan geçenler olmak üzere toplam bin 69 hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı mesleğe kabul edildi.


KURA BEŞTEPE’DE YAPILDI
Mesleğe kabul ed ilen hakim ve Cumhuriyet savcısı adaylarının görev yerleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Beştepe Millet ve Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen kura töreniyle belirlendi. 


CUMHURBAŞKANI KATILDI
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve HSYK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’ın da katıldığı kura töreninde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, butona basarak kura çekimini başlattı. 
Kuraya ilişkin HSYK tarafından yapılan açıklamada, “Meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayan ve Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üçüncü Dairesince mesleğe kabul ed ilen adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcı adayları ile idari yargı hâkim adaylarının kura töreni gerçekleştir ilerek, atamaları yapılmıştır” denildi. 


İNEGÖL’E 5 ATAMA 


Kura sonucunda, hakim adayları Sema Asar Çelikoğlu, İbrahim Halil Bakır, Yusuf Keleş ile Ezgi Sevimli Öner İnegöl Hâkimliği’ne, 
Cumhuriyet savcı adayı  Gökhan Kartal ise Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.