İnegöl’e tarihi soğuk geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’e tarihi soğuk geliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Oca 2021 / Pzt 08:45
/ 21.080 Kez Okundu
| |

Meteoroloji’nin açıkladığı verilere göre Salı ve Çarşamba günü resmen donacağız termometreler -18 dereceyi göstermesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre İnegöl’de bugün en düşük sıcaklık -8 derece olması beklenirken en yüksek sıcaklığın ise -2 derece olması tahmin ediliyor.

19 Ocak Salı günü ise İnegöl’de çok soğuk havanın hâkim olması bekleniyor. Açıklanan verilere göre en düşük sıcaklığın -17 derece olması bekleniyor en yüksek sıcaklık ise -1 derece olması tahmin ediliyor.

20 Ocak Çarşamba ise İnegöl’de tarihi bir soğuk yaşanması ön görülüyor. Termometreler en düşük sıcaklığı -18 derece olarak ölçmesi beklenirken en yüksek sıcaklık ise 2 derece olması bekleniyor.

21 Ocak Perşembe günü sıcaklıklar yükselecek güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar ise en düşük -6 en yüksek ise 6 drece olması bekleniyor.

22 Ocak Cuma günü İnegöl’de en düşük sıcaklık -1 en yüksek sıcaklık ise 8 derece olması bekleniyor. Gökyüzünde parçalı bulutlu bir hava hâkim olması tahmin ediliyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.