İnegöl’e verilmeyen il sözü Ahlatlılara verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’e verilmeyen il sözü Ahlatlılara verildi
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Haz 2022 / Cmt 15:27
/ 5.437 Kez Okundu
| |

AK Parti kanadından İnegöl’ün il olması konusunda hiçbir zaman söz verilmezken Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz Ahlatlılara il olma sözü verdi.

ADEM DEMİR / İNEGÖL ONLİNE
Yıllardır il olma hayaliyle yaşayan İnegöl’de 20 senedir görevde olan AK Parti iktidarı hiçbir dönem il olma sözü vermedi.

İKTİDAR SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
Kulislerde birçok kez İnegöl’ün il olması gündeme gelirken, iktidar kanadı bu konuda hep sessizliğini koruma tarafını seçmişti.

MHP İNEGÖL İL OLACAK DEDİ
Son olarak Cumhur İttifakı ortağı MHP Bursa Milletvekili ve Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, geçtiğimiz yıl Eylül ayında İnegöl’e yaptığı ziyarette MHP’nin 100 il 1000 ilçe projelerinin olduğu 100 il projesi içinde İnegöl’ünde olduğunu söylemişti.
Büyükataman’ın bu söylemi üzerine iktidar kanadından İnegöl’ün il olacağı yada olmayacağı üzerine bir açıklama gelmedi.

İKTİDARDAN İLK SÖZ AHLAT’A
Ahlat’taki 1071 Millet Bahçesi alanında düzenlenen programa katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Demiröz, Ahlatlıları heyecanlandıran bir konuşma yaptı. Demiröz, “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçelinin önerisi ve Cumhurbaşkanımızın beraber verecekleri kararla Türkiye’nin şehir sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız” dedi.


 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.