İnegöl’e yapılacak stadyumun maliyeti belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’e yapılacak stadyumun maliyeti belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Ara 2023 / Cmt 13:23
/ 14.498 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa heyeti, Bursa'ya yapılacak yeni spor tesisleri ve yurtlar için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti. İnegöl’e yapılacak stadyumun maliyetinin ise 500 milyon TL’yi bulacağı belirtildi.

Ziyarette, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Varank, Refik Özen, Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Müfit Aydın, Mustafa Yavuz, Ayhan Salman ve AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan'ın yer aldı.

 Gerçekleşen ziyarette Bursa'da yapımı süren spor tesisleri ve yurtların yanı sıra yeni yapılması düşünülen yatırımlar da ele alındı.

İNEGÖL’E STAT VE YURT
Görüşmede, İnegöl'e yapılması planlanan yeni stadyumun dışında yine aynı ilçeye 500 kişilik yurt, Gemlik ilçesine 500 kişilik yurt ve Bursa merkeze de 2 veya 3 bin kişilik yeni yurt yapılması için çalışma başlatılması kararı alındı.
 
500 MİLYON TL’Yİ BULACAK
Öte yandan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban katıldığı bir canlı yayında stadyum ile alakalı bilgiler verirken şu ifadeleri kullandı;
400-500 milyonluk bir yatırım getiriyoruz İnegöl’e. 10 bin kişilik bir İnegöl stadyumu yapılacak. Muhtemelen Ocak ayında ihalesini gerçekleştiririz. İnegöl Belediyesi olarak Spor Bakanlığımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle gerçekleşiyor. Mesudiye Mahallemizde, eski hayvan pazarımızın olduğu alanda yeni stadyumu yapacağız. Kara yoluna da çok yakın bir konumda


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.