İnegöl’e yapılmayan stat Kütahya’ya yapılıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Eki 2022 / Cmt 12:41
/ 3.334 Kez Okundu
| |

İnegöl’e yıllardır yapılmayan sözü dahi verilmesinde tereddüt edilen stat yatırımının sözü Kütahya’ya verildi.

İnegöl Ankara yatırımlarından yıllardır mahrum bırakılmaya devam ediyor. İlçede spor kulüpleri idman yapacak saha bulamıyor. Yıllardır yıkılmaya yüz tutmuş ilçe stadı yerine yenisi yapılmazken, hemen yanı başımızdaki Kütahya’ya Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yeni ilçe statı yapılacağının müjdesini verdi.
3.ligde mücadele eden Kütahyaspor yeni yapılacak stat hizmetinden yararlanırken, yıllardır 2.ligde mücadele eden İnegölspor ise eskimiş stat ile mücadele ediyor.

Son dönemde İnegöl, Ankara’dan ciddi bir yatırım alamazken, İnegöl’den elde edilen vergilerin yatırım olarak ilçemize dönmemesi ise dikkatlerden kaçmıyor.

İNEGÖL ÜVEY EVLAT MI?
İnegöl’de antrenman sahaları amatör takımlara dahi yetmezken, Bakan Kasapoğlu dün Kütahya’da yaptığı incelemede şu ifadeleri kullandı; “Kütahyamızın yeni stadı, içindeki antrenman alanlarıyla, farklı spor salonlarıyla ve yanı başına inşa edeceğimiz spor alanlarıyla özellikle de amatör sporu geliştirme noktasına hizmet verecek. Projeyi bugün itibarıyla başlatıyoruz. Teknik noktalarda hızlıca mesafe alacağız. Stat Kütahya'mıza, bölgemize hitap edecek, yeni yıldızlar yetiştirecek, güzel müsabakalara sahne olacak” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.