İnegöl’e yeni Mobilya Fuarı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’e yeni Mobilya Fuarı
20 Eyl 2018 / Per 00:18
/ 21.222 Kez Okundu
| |

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han Mobiliyum AVM’de yeni mobilya fuarı gerçekleştireceklerini ifade etti.

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han Mobiliyum'daki mağazaların büyüklüğüne vurgu yaparak yeni bir fuar gerçekleştireceklerini ifade etti.

İSTANBUL FUARINA 500 BİN TL HARCIYORUZ
Fuarlarda çılgın paralar harcıyoruz. İstanbul fuarında orta ölçekli bir firma 250 - 300 bin TL harcıyor biraz daha büyük ölçekli bir firma ise 500 bin TL gibi para harcıyor. Keza İnegöl fuarında da aynı şekilde durum var. Fuarlara destek vereceğiz, fuarlar bizim İnegöl'ümüzün değeri ama biz burada hazır 400 metrekare mağazamız var biz fuarlarda 100 metrekare yer alabilmek için yırtınıyoruz ama burada dükkanlarımızın kıymetini bilmiyoruz. Ben üyelerime bunu yemekli toplantı yapmak istiyorum, sizlerinde buna destek vermesini istiyorum.

İNEGÖL'DE YENİ MOBİLYA FUARI YAPILACAK
"Rakam yarı aşşağı yarı yukarı bir rakam ama 50'şer binlira para toplayarak , Buna Ertuğrulgazi Mobilyacılar Derneği, İMOTİM destek verir vermez bilmiyorum ama biz bunu İnegöl adına yapmak istiyoruz.  Topaldığımız rakamlara bakıyorum bu rakamlarla yurt dışından en az bin toptancı ağırlayabilecek kapasitemiz var, yurt içinden toptancı getirebilecek potansiyelimiz var. Açılış kapanış saati derdimiz yok , fuarı standı yap derdimiz sıkıntımız yok. Sadece  telaşesi olmayan müşteriye odaklı bir fuar olmasını istiyoruz. Otelimiz var restoranımız var biz bunları başarabilecek güçteyiz. İnşallah Allah nasip ederse o birlik beraberliği sağlayabilirsek önümüzdeki sene 9. ay olabilir takvime bakmamız lazım. Biz bu yaptğımız harcamaların %75'ini geri alabiliyoruz ama İstanbul fuarına yaptığımız harcamaların destek olarak geri alamıyoruz."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.