İnegöl’e yeni yüzme havuzu yapılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’e yeni yüzme havuzu yapılacak
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Şub 2024 / Pzt 10:07
/ 4.760 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’de ki havuzun yetmediğini, yeni bir yüzme havuzu yapılacağını belirtti.

Cumartesi günü, AK Parti İnegöl ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği programda Alinur Aktaş yaptığı projeler ve yapacağı projeleri, programa katılan STK başkan ve yönetimleri ne anlattı.

YÜZME HAVUZU YAPACAĞIZ
Programda İnegöl’de ki yüzme havuzuna talebin çok olduğunu, bu konuda havuzun yetersiz kaldığını ifade eden Aktaş “İnegöl’e ikinci bir yüzme havuzu yapacağız. Bunun ile alakalı çalışmaları başlattık.” Dedi.

SANAYİ SİTESİ YAPILACAK
Madeni Sanatkârlar Odası’nın talebi sonra İnegöl’e bir sanayi sitesi yapacaklarını belirten Aktaş, “Madeni Sanatkârlar Odası başkanımız talepte bulundu, sanayi sitesi için plan değişikliği yapacağız, yeni sanayi sitesini kazandıracağız.” Dedi.

KÜLTÜR MERKEZİ YAPILACAK
İnegöl’e bir kültür merkezi kazandıracaklarını ifade eden Aktaş “İnegöl’e harika bir kültür merkezi kazandıracağız” dedi.

YENİCEKÖY’E KAPALI PAZAR
Aktaş sahnede projelerini anlatırken ilçe başkanı Mustafa Durmuş bir not vererek Yeniceköy’ün kapalı Pazar yeri eksiğini iletti. Aktaş ilçe başkanımız Yeniceköy’de kapalı Pazar yeri eksiği olduğunu ifade etti. Oraya da güzel bir kapalı Pazar yapacağız dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.