İnegöllü 2 isim Cumhurbaşkanı Erdoğan’la maça çıkacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü 2 isim Cumhurbaşkanı Erdoğan’la maça çıkacak
18 Eki 2018 / Per 15:43
/ 15.427 Kez Okundu
| |

Diyarbakır’da 18-21 Ekim tarihlerinde düzenlenecek "Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali" kapsamında 20 Ekim’de gerçekleştirilecek "Şöhretler Karması" maçında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da yer alacağı karşılaşmada İnegöllü isim Ayhan Akman’da forma giymesi beklenirken İnegöllü bir başka isim olan Fettah Can’da konser verecek.

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle 18-21 Ekim'de Diyarbakır'da düzenlenecek festivalde bölge gençlerinin sanat, spor ve eğlenceyle buluşmaları sağlanacak.

FORMA GİYECEK İSİMLER BELLİ OLDU

AK Parti Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan ile Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal'ın organize ettiği ve profesyonel futbolculardan oluşan bir ekip sahada olacak.

FUTBOLCULAR

" Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Hayati Köse."

SİYASETÇİLER

Siyasetçiler olarak da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir var. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan, Diyarbakır'daki bazı STK temsilcileri ile eski bakanlardan Mehdi Eker de burada forma giyecek."

İNEGÖLLÜ İSİM KONSER VERECEK

Karabey’de doğan çocukluğu İnegöl’de geçen ünlü sanatçı Fettah Can maç öncesi konser verecek daha sonrada 'Şöhretler Karması'nda sahaya çıkacak.

İNEGÖLLÜ AYHAN AKMAN’DA KADRODA

Öte yandan profesyonel futbolcuların yer alacağı kadroda bir dönem İnegölspor’da da oynayan daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Beşiktaş ve Galatasaray’da forma giyen İnegöllü isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile maça çıkacak.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.