İnegöllü Ali Akman fırtınası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü Ali Akman fırtınası
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Eki 2020 / Sal 12:08
/ 2.659 Kez Okundu
| |

İnegölspor’un altyapısında yetişen ve Bursaspor’da attığı gollerle takımını sırtlayan Ali Akman dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İnegölspor altyapısından yetişen ve 2015 yılında Bursaspor’a transfer olan Ali Akman, bu sezon istikrarlı oyuncularından biri haline geldi.
18 yaşındaki santrfor, son oynanan ve Bursaspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona eren Balıkesirspor maçında iki gol kaydederken, bir de asist gerçekleştirdi.

Ligin geride kalan 5 haftasında da, tüm maçlara ilk 11’de başlayan genç oyuncu, böylelikle sezon performansını da 4 gol ve bir asiste çıkardı.
Bursaspor’un tüm yaş gruplarında forma giymesinin yanı sıra, U19 Milli Takımı ile de ay yıldızlı formayı terleten Ali Akman, kariyerinde de attığı goller ile ön planda yer alıyor. Kulüp ve milli takım kariyeri boyunca 170 maçı geride bırakan genç yetenek, bu mücadelelerde 139 kez gol sevinci yaşadı. 36 kez Milli forma ile mücadele veren Akman; kariyerindeki gollerinin 20’sini de ay yıldızlı forma altında gerçekleştirdi.
 
Bu sezon 411 dakika sahada kalarak, takımın en fazla forma şansı bulan 6’ncı oyuncusu olan Ali Akman, geçtiğimiz sezon TFF 1’inci Lig’de 450 dakika süre almış ve iki gol, bir asist ile performans göstermişti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.