İnegöl’lü Aracı Böyle Kurtarır

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’lü Aracı Böyle Kurtarır
 :
/ 5.429 Kez Okundu
| |

İnegöl`de alt geçide sıkışan araç, yoldan geçen vatandaşların ilginç yardımı ile kurtarıldı.

 

Ağırlık yapması için kamyonetin kasasına binen 20 kişi, zıplaya zıplaya aracı sıkıştığı yerden kurtarmayı başarırken, ortaya ilginç görüntüler çıktı. 
 
 
K.D. idaresindeki 16 YM 771 plakalı mobilya nakliye aracı, Mesudiye Mahallesi`ndeki alt geçide sıkıştı. 3 metre 30 santim yüksekliğindeki alt geçiten geçmek isterken brandanın yüksek olması sebebiye sıkışan aracın kurtarılması için herkes seferber oldu. Aracın sıkışması trafiği kilitledi. Aracın kurtarılması için ilk önce arka tekerleri indirildi. Buna rağmen başarılı olunamayınca emniyet ekipleri ve yoldan geçen vatandaşlar aracına kasasına binerek ağırlık yaptı.
 
Aracın kasasına binen yaklaşık 20 kişi oldukları yerde zıpladı. Bunu görenler halay çekildiğini zannetti. Yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışmaları başarı ile neticelendi. 
 
Sürücü, daha evvel mobilya yükü ile alt geçitten kolayca geçtiğini, bu sefer de geçebileceğini sandığını söyledi. Sıkıştığı yerden vatandaşlar sayesinde çıkarılan kamyonet, yoluna farklı güzergahtan devam etti. Kurtarma operasyonunun ardından trafik akışı normale döndü. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.