İnegöllü Aybars Dizilerin Çocuk Oyuncusu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü Aybars Dizilerin Çocuk Oyuncusu
02 Mar 2016 / Çar 23:49
/ 8.738 Kez Okundu
| |

Çocuk oyuncu Aybars Kartal Özson, rol aldığı dizilerde oyunculuğuyla büyük beğeni topluyor. Annesi İnegöllü olan Özson, şuanda Kördüğüm dizisinde Kaan karakterini canlandırıyor.

Küçücük yaşına rağmen sayısız sinema filmlerinde rol alan Özson, birçok ünlü oyuncuyla birlikte aynı çekimlerde yer aldı.

 

2008 yılında dünyaya gelen çocuk oyuncunun annesinin İnegöllü olduğu ve akrabalarının Akhisar Mahallesinde yaşadığı öğrenildi.

 

İnegöllü çocuk oyuncu Aybars Kartal, Bir Çocuk Sevdim dizisinde Hasan, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir, Aramızda Kalsın dizisinde Yunus, Sen Benimsin dizisinde Tahir rolünü canlandırırken, şuanda Kördüğüm dizisinde Kaan karakterini başarılı bir şekilde canlandırıyor.

 

AYBARS KARTAL ÖZSON’UN HAYATI

18 Mayıs 2008 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Aybars Kartal Özson'un ailesi Bulgaristan göçmenidir. Ailesi tarafından ajansa yazdırıldıktan sonra bir reklam filminde oynayan çocuk oyuncu 3 yaşındayken dizilerde rol almaya başladı.

 

 Şuanda ilkokul 2.sınıf öğrencisi olan Aybars Kartal eğitim hayatına devam etmektedir. En sevdiği ders drama dersidir. Kitap okumak, futbol maçı izlemek ve futbol oynamak hobileri arasında yer almaktadır.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.