İnegöllü Doğaseverler Mindos’un Zirvesinde

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü Doğaseverler Mindos’un Zirvesinde
08 Ağu 2016 / Pzt 18:50
/ 772 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı sporcuları tarafından düzenlenen faaliyete katılan İnegöllü 34 dağcı ve doğasever, Mindos zirvesine çıkarak doğanın keyfine vardılar.

İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı sporcuları tarafından geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen faaliyet kapsamında İnegöl’de bulunan 34 dağcı ve doğasever Boğazova Çatak mevkiinden Mindos zirveye tırmandılar. 14 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştiren dağcı ve doğaseverler keyifli anlar yaşadılar.

Pazar sabahı 08.15’te İnegöl Belediyesi Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi önünde bulunan araç vasıtası ile yola çıkan dağcı ve doğaseverler 08.50’de Boğazova yolu üzeri Çatak mevkiine varış yaptılar. Bölgede yapılan bilgilendirmelerin ardından yürüyüşe başlayan dağcı ve doğaseverler 09.45’te Başalan’da bulunan kulübeye ulaşılarak kısa bir mola verdiler. Daha sonra kulübe arkasındaki orman yolundan Sepetçi yaylasına doğru hareket eden doğaseverler 1 saatlik yürüyüşün ardından Sepetçi yaylasına ulaştılar. Burada yapılan 15 dakika molanın ardından Mindos zirvesine doğru harekete geçen kafile 12.00’da zirveye ulaştılar. Burada verilen kısa molanın ardından Türk bayrağı, İnegöl Belediyespor ve İnegöl Belediyesi flamalarıyla poz veren kafile zirveden dönüş için inişe geçti. Saat 15.45’te Başalan yaylası mevkiindeki kulübeye geri dönüş yapan kafile burada verilen ihtiyaç molasının ardından Boğazova mevkii Çatak bölgesine doğru yola çıktılar. Saat 17.45’te Çatak mevkiine ulaşan kafile İnegöl’e dönüş için araçlara biniş yaparak yola koyuldu. 

34 kişinin katılım gösterdiği faaliyet, saat 18.30’da İnegöl’e ulaşılması ile sonlandırıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.