İnegöllü Ecertaş Genel Başkan Oluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü Ecertaş Genel Başkan Oluyor
16 Ara 2015 / Çar 17:29
/ 3.230 Kez Okundu
| |

Daha önce İstanbul AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı yapan Melih Ecertaş, Genel Başkanlığa hazırlanıyor.

İnegöl doğumlu olan ve İstanbul’da eğitim gören Melih Ecertaş, daha önce sivil toplum kuruluşlarında yaptığı görevlerin ardından AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yapmış ve ardından başkanlık görevine seçilmişti.

TEK LİSTE İLE YAPILACAK

Hali hazırda AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Ecertaş haftaya yapılacak AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlık görevine aday olacak. Tek liste ile gidilmesi beklenen kongrede Ecertaş’ın yeni gençlik kolları genel başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

MELİH ECERTAŞ KİMDİR?

1987 İnegöl/Bursa doğumlu.Ortaokul ve Lise: Kartal Anadolu İHL (1997-2004/İstanbul) Lisans: Beykent Üniversitesi, İşletme (2004-2009/İstanbul) Yüksek Lisans: Emerson College, Pazarlama İletişimi (2009-2011/Boston-ABD) Şu anda İstanbul´da özel bir şirkette Genel Müdür olarak görev yapmakta ve Gebze Teknik Üniversitesi`nde doktoraya devam etmektedir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.