İnegöllü gazeteci ödülü Cumhurbaşkanı’nin elinden aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü gazeteci ödülü Cumhurbaşkanı’nin elinden aldı
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Oca 2020 / Per 23:34
/ 2.536 Kez Okundu
| |

Anadolu Yayıncılar Derneği 5. Ödül Töreni’nde, TVNET, Yılın Belgesel Özel Ödülü’ne layık görüldü. Ödülü İnegöllü gazeteci İsmail Halis Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 5. Anadolu Medya Ödülleri törenine katıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anadolu Medya Ödülleri töreninde yaptığı konuşmada, “Bizim tek muhatabımız ve hesap merciimiz milletimizdir. Bu anlayışla kimin ne dediğine değil, sadece milletimizin bize hangi istikameti gösterdiğine bakıyoruz. Üstlendiğimiz sorumluluğun ve verdiğimiz sözün gereği olarak, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Anadolu Yayıncılar Derneğini kendi alanında yürüttüğü çalışmalarla bu sürece daha fazla destek vermeye davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, derneğin ödüle layık gördüğü tüm medya mensuplarını tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından çeşitli kategorilerde ödüle layık görülenlere ödüllerini verdi ve aile fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Yayıncılar Derneği 5. Ödül Töreni’nde, TVNET, Yılın Belgesel Özel Ödülü’ne layık görüldü.

TVNET Yayın Müdürü İnegöllü gazeteci İsmail Halis ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.