İnegöllü genç ödülünü Mustafa Bozbey’den aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü genç ödülünü Mustafa Bozbey’den aldı
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Nis 2024 / Paz 12:46
2 dk okuma / 7.952 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, BUSMEK işbirliği ile 21 22 Mart tarihlerinde yapmış olduğu il geneli YKS denemesinde İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi öğrencisi İsmail Çakır TYT ve Sayısal puan türlerinde İl 1.olarak ödülünü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in elinden aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, üniversite ve lise adayları için düzenlediği ücretsiz TYT ve LGS Deneme Sınavı'nın sonuçlarını açıkladı. Sınavda dereceye giren öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir araya gelerek başarılarını kutladı.

Sınavda binlerce öğrenci gerçeğe en yakın formatta sınava girerek eksik konularını tespit etme imkanı buldu. Aynı zamanda öğrenciler, deneme sınavı sayesinde kendilerini ölçme ve sınav heyecanını yenme konusunda da deneyim kazandı.

Sınavın ardından dereceye giren öğrenciler Başkan Bozbey ile bir araya gelerek sınav hazırlık süreçleri hakkında sohbet etti. Başkan Bozbey, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, YKS'ye en iyi şekilde hazırlanmaları için tavsiyelerde bulundu.

Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak yeni dönemde de öğrencilere sonsuz desteklerinin devam edeceğini vurguladı. Gençlere Bursa'ya dair isteklerini sordu ve "Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluğumuz, çocuklarımızın istedikleri alanlarda rahat çalışabileceği mekanları oluşturmak. Spor ve kültürel alanları çoğaltmak özellikle de müzikle buluşmalarını sağlamak. Ayrıca öğrencilerimizin sınav dönemlerinde yüzlerini gülümsetecek çalışmalarımız da sürüyor. Gençlerimize verdiğimiz sözlerimizi tutacağız, onların yüzlerini gülümseteceğiz hedefimiz bu. Bunları hep beraber başaracağız. Ben çocuklarımızı tebrik ediyorum, bravo çocuklar" dedi.

SINAVIN BİRİNCİSİ İNEGÖL’DEN
Ziyaretin sonunda dereceye giren öğrencilere Başkan Bozbey tarafından hediyeler takdim edildi.
Başkan Bozbey, TYT'de birinci olan İsmail Çakır'a akıllı telefon, ikinci olan Eren Yılmaz'a tablet, üçüncü olan Boran Sakarya'ya akıllı saat hediye etti. LGS sınavında da birinci olan Ela Keskin ve Seda Dağ'a akıllı telefon, ikinci olan Ahmet Şimşek, Ecrin Saatçi, Hatice Kuru'ya tablet ve üçüncü olan Yusuf Ertaş'a da akıllı saat hediye etti.
 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.