İnegöllü işadamı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü işadamı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti
08 Haz 2018 / Cum 11:20
/ 22.737 Kez Okundu
| |

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Demirören, Çağlayan’da bulunan hastanede yoğun bakımda tedavi görürken vefat etti.

Doğan Medya Grubu'nu satın alarak Hürriyet, Kanal D ve CNN Türk'ün de sahibi olan Erdoğan Demirören 79 yaşında hayatını kaybettiği iddia edildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Edinilen bilgiye göre   Demirören, dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak Çağlayan'da bulunan Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane yetkilileri Erdoğan Demirören'in hayatının kaybettiğini söyledi.

ERDOĞAN DEMİRÖREN KİMDİR

28 Ağustos 1938 tarihinde dünyaya gelen Erdoğan Demirören aslen İnegöllüdür. Türk sanayici ve iş adamı olan Erdoğan Demirören Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding, LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla bu sektörde Türkiye'nin en büyük grupları arasında bulunuyor. Özel Ata Lisesi'nin de sahibidir.
 
Oğlu Yıldırım Demirören ise Beşiktaş Kulübü'nün eski Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanıdır. Evli olan Erdoğan Demirören üç çocuk babasıdır.
 
 
Son olarak Demirören Medya Grubu bünyesine Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk’ü de katarak yılın en dikkat çeken satın alma işlemi gerçekleştirmiştir


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.