İnegöllü işçiler kaza yaptı; 5 yaralı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
26 Şub 2019 / Sal 18:32
/ 28.654 Kez Okundu
| |

Balıkesir’de Orman işinde çalışan ve haftasonu İnegöl’e gelmek isteyen işçiler Balıkesir Bursa yolu Uluabat gölü mevkiinde kazaya karıştılar, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza geçtiğimiz Cumartesi günü Balıkesir Bursa Karayolu Uluabat gölü mevkiinde meydana geldi.

İddiaya göre İnegöllü işçilerin içinde bulunduğu Ersel Ersoy idaresindeki 20 FN 237 plakalı araç, Uluabat gölü mevkiinde 4 aracın karıştığı kazada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları 112 acil servis ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisine kaldırıldı.

Kazada yaralanan 4 kişi tedavilerinin ardından taburcu olurken, vücudunun çeşitli yerlerinde kırık oluşan Erdi Emanet ise tedavisi için acil serviste müsaade altına alındı.

24 SAAT MÜDAHALE ETMEDİLER İDDİASI

Kaza hakkında bilgiler veren kazada yaralanan Erdi Emanet’in kardeşi Mehmet Emanet “24 saat hiçbir müdahale etmeden müşaade odasında tuttular. Doktorların en büyüğü 25 yaşında, hastamıza bakan yok eden yok bizde hastamızı kendi imkânlarımızla Şevket Yılmaz Hastanesine getirdik. Orada Allah razı olsun hocaların hepsi ilgilendiler, ameliyat olacak platin takacaklar.”

HASTA KENDİ İMKANLARI İLE ŞEVKET YILMAZ’A GİTTİ

“Asıl bizim kızdığımız nokta şu oldu. Biz orada burada çok vaka var ilgilenmiyorsunuz başka hastaneye sevk edin diyoruz Özel Ceylan hastanesine sevk edelim diyorlar başka hastaneye sevk etmiyorlar. Şevket Yılmaz’a göndermiyorlar ısrarla özel hastaneye gönderiyorlar. Bizde Şevket Yılmaz hastanesi varken özel hastaneye gerek yok dedik. Biz hastamızı aldık bir gün sonra Şevket Yılmaz Hastanesine götürdük acilden sıfırdan giriyormuş gibi tekrardan kayıt ettirdik. Hastamız sevk edilmedi. Orada sıkıntı oldu Tıp Fakültesi için tutanak bile tuttular. Şevket Yılmaz hastanesi gerçekten çok ilgi alakalı”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.