İnegöllü ismi listesine yazdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü ismi listesine yazdı
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Mar 2020 / Sal 16:48
/ 3.649 Kez Okundu
| |

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Gençlik Kolları kongre öncesi başkan adayı Fatih Yalçın Yazıcı İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret ederek destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Gençlik Kolları’nın 21 Mart’ta gerçekleşecek kongre öncesi, gençlik kolları il başkan adayı Fatih Yalçın Yazıcı İnegöl İlçe teşkilatını ziyaret ederek destek istedi.

Gençliğin sorunlarına çözüm bulmak için göreve talip olduğunu ifade eden Fatih Yalçın Yazıcı “Şehrin sorunlarının Bursa'da yaşayan gençlerin hayatını yaşanamaz bir hale getirdiği bu dönemde elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Bursa'da yaşayan genç arkadaşıma Türkiye'nin en pahalı ulaşımını layık gören, KYK borçlarını tahsil etmek için tefeci gibi gençlerin hesaplarına bloke koyan, KPSS'de 1'nci olsa bile belediye ve resmi kurumlara sadece yandaşlarını yerleştiren, çeşitli sistemsel yanlışlıklarla bir gencin eğitim hakkını bile elinden alan bu ceberrut yapıya Bursa'nın 17 ilçesinin 17 meydanını dar edeceğiz. bundan hiç şüpheniz olmasın" diye konuştu.”

İNEGÖLLÜ İSİM LİSTEDE
Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Gençlik Kolları başkan adayı Fatih Yalçın Yazıcı’nın listesinde eski CHP Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Erdem’de yer alıyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.