İnegöllü kaymakam göreve başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü kaymakam göreve başladı
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Eyl 2020 / Sal 11:23
/ 8.034 Kez Okundu
| |

İnegöllü Kaymakam Fatih Özcan asaleten Kırşehir’in Akpınar ilçesine kaymakam olarak atandı.

Kaymakam refikliği stajını Zonguldak-Kozlu ve Rize-Ardeşen ilçelerinde yapan İnegöllü Kaymakam Fatih Özcan, 2018 yılında İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından vekâleten Denizli’nin Güney ilçesi kaymakamlığına atandı.

ASALETEN ATANDI
26 yaşındaki genç kaymakam Fatih Özcan, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 11/09/2020 tarihli onayı ile Kırşehir-Akpınar Kaymakamlığına asaleten atandı. Kaymakam Fatih Özcan’ın göreve başladığı öğrenildi.

FATİH ÖZCAN KİMDİR?

1994 yılında Bursa’nın İnegöl ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden 2017 yılında mezun olan ÖZCAN aynı yıl girdiği Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 2018 yılında 106. Dönem Sinop Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.
 
Kaymakam Refikliği stajlarını Zonguldak/Kozlu ve Rize/Ardeşen ilçelerinde yaptı. Denizli/Güney ve Bekilli ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulunduktan sonra Merkez Yabancı Dil Kursu ve Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajının ardından İngiltere Leicester Üniversitesinde yabancı dil ve mesleki eğitimi aldı.

20/04/2020 tarihli Bakanlık Makamı onayı ile Sinop İli Erfelek İlçesine vekâleten atanan Kaymakam Fatih ÖZCAN iyi derecede İngilizce bilmektedir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.