İnegöllü Mali Müşavirler Finalde

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü Mali Müşavirler Finalde
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Oca 2024 / Cum 14:44
/ 1.715 Kez Okundu
| |

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından 27. Si düzenlenen geleneksel futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden 1922 İnegölspor futbol takımı finale kaldı.

BPFD Şükrü Şankaya futbol tesislerinde 3 aya yakın süren ve toplam 21 takımın katıldığı turnuvada sona gelindi. Zorlu geçen grup maçlarının ardından eleme turlarında rakiplerini geçen ekibimiz adını finale yazdırdı. Turnuva formatı gereği Final müsabakalarına Ekibimiz GençlergücüSpor Halı Saha tesislerinde ev sahipliği yapacak. İlçemizin önde gelen iş insanları Orix mobilya yönetim kurulu başkanı Halit Çile ve Ergünler inşaat yönetim kurulu başkanı Bekir Ergün gibi isimlerin desteklediği 1922 inegolspor takimi 20 Ocak Cumartesi günü şampiyonluk için sahada olacak. Final müsabakaları;
 
13:00 – 14:00 Karma Dostluk maçı
14:00 – 15:00 3.’lük 4.’lük maçı
15:00 – 16:00 FİNAL
Bursa Mali Müşavirler Odası İnegöl Temsilcisi Sedat Öpçiner ve Takım Kaptanı Oğuz Yelmen konuyla ilgili açıklamalarda bulundular;
 
Sedat Öpçiner; İnegöl’ü ve İnegöllü meslektaşlarını en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı tüm oyunculara teşekkür ederek, İnegöllü meslektaşlarımızı, hemşehrilerimizi takımımızı desteklemek üzere Gençlergücü Spor tesislerine bekliyorum dedi.
 
Oğuz Yelmen; Ekip olarak çok güzel bir birliktelik yakaladıklarını ve zorlu fikstüre rağmen finale kaldıklarını aktararak, İnegöllü meslektaşlarını ve  İlçe halkını yarınki finalde yanlarında görmek istediklerini söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.