İnegöllü milli sporcu Avrupa şampiyonasına katılıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü milli sporcu Avrupa şampiyonasına katılıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Tem, 2021 / Sal 13:22
/ 1.727 Kez Okundu
| |

Şanlıurfa’da düzenlenen 56 ilden 376 kulüp ve yaklaşık 2000 sporcu katıltıldığı 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonasında İnegöllü milli sporcu Kübra Yazıcı, 3.’lük elde etti. Avrupa Şampiyonası elemelerini de namağlup tamamlayarak Finlandiya’da düzenlenecek şampiyonaya katılmaya hak kazandı.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında 53 kg’de İnegöllü milli sporcu Kübra Yazıcı Türkiye 3.’sü oldu.

NAMAĞLUP SEÇİLDİ
Avrupa Şampiyonası elemelerine katılan İnegöllü Milli Sporcu Kübra Yazıcı Türkiye şampiyonunu yenerek namağlup olarak Türkiye Karate Milli Takımı’na seçildi.

BURSA’DA TEK
Ağustos ayında Finlandiya’da gerçekleşecek olan 21 Yaş altı Avrupa Şampiyonasına Bursa’da sadece Kübra Yazıcı katılacak.

ZORLU YOLCULUKTA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Sporcusunu tebrik eden İnegöllü Milli Antrenör Cemil Çakır “Şanlıurfa’da yapılan Türkiye karate şampiyonasında sporcum Kübra Yazıcı Türkiye 3.sü oldu. Ardından milli takım seçmelerini hiç yenilmeden şampiyon olarak Finlandiya’da yapılacak Avrupa şampiyonasına milli takım adına katılacaktır kendisini tebrik ediyorum gözlerinden öpüyorum. Bu zorlu yolculukta bize hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Davut Aydın’a ve Yenişehir Kaymakamı Sayın Suat Seyitoğlu’na teşekkür ediyorum.” Dedi.

BALKAN ŞAMPİYONASINDA 2.OLMUŞTU
Geçtiğimiz sene düzenlenen Balkan Şampiyonasında da başarılı bir performans sergileyen milli sporcu Kübra Yazıcı Türkiye 2. Olarak katıldığı şampiyonada da 2. Olmuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.