İnegöllü Mobilyacı Esra Erol’a bağlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Eki 2021 / Çar 11:31
/ 18.520 Kez Okundu
| |

Uzun Ailesi arasındaki gerginlik Esra Erol’da stüdyosuna taşındı. Gelinini dolandırıcılık, hırsızlık ve oğlu Emrullah Uzun’u kaçırmakla suçlayan anne Hatice Uzun, iddialarına devam etti. Emrullah Uzun ve eşi Sedanur Uzun da programa katılarak cevap hakkını kullanırken, İnegöllü mobilyacı yayına katılarak genç çifte hediye vermek istediğini söyledi.

Gelinini dolandırıcılık, hırsızlık ve oğlu Emrullah Uzun'u kaçırmakla suçlayan anne Hatice Uzun, iddialarına devam etti. Emrullah Uzun ve eşi Sedanur Uzun da programa katılarak cevap hakkını kullandı.
EMRULLAH UZUN KAÇIRILDI MI?
Annesinin iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade eden Emrullah Uzun, eşiyle 2020 yılının Haziran ayından bu yana beraber olduklarını dile getirdi. Annesinin en başta evliliklerini desteklediğini söyleyen genç, "Biz zaten birbirimizi seviyorduk. Onlar da bizi destekleyince hemen evlenmeye karar verdik" dedi. Kaçırılma iddialarına da karşı çıkan Emrullah Uzun, "Daha önce eşimle bir tartışma yaşamıştık. Sonrasında barıştık ve yanına gitmemi istedi. Kaçırılma konusu bundan ibaret" diye konuştu.
 
"KAYINVALİDEME 'KARAYILAN' DEDİM"
Sedanur Uzun'un yayına katılmasıyla birlikte iyice gerilen ortam Hatice Uzun'un sözlerine de yansıdı. "Allah senin gibi gelini yerin dibine atsın" diyen Uzun'a Esra Erol müdahale etmek istedi. Hatice Uzun ise "Ben tükürdüğümü yalamam" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. Kayınvalidesine 'karayılan' dediğine yönelik iddiaları kabul eden gelin, "Bu sözü kullandım ve pişmanım. Söylememem gereken bir sözdü" diye konuştu. Genç gelin, kayınvalidesinin hem kendisine hem de oğluna şiddet uyguladığını öne sürdü.

İNEGÖLLÜ MOBİLYACI YAYINA BAĞLANDI
İsminin Bayram Bey olduğunu açıklayan İnegöllü mobilyacı “Ekranın başında hop oturup hop kalkıyoruz. Ablama rica ediyorum birbirinizin yüzüne bakacaksınız. Ben bu kardeşlerime bunlara destek olmak istiyorum. Yardım amaçlı değil hediye etmek istiyorum. Mutfaklarında masa sandalye ne gerekiyorsa yardımda bulunacam. Dünya annemizin babamızın etrafında dönmüyor. Bakın o kız çocuğunun annesi babası yok mu? O kadar hakaret ediyorsunuz bu çocuklara bunu yapmayın.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.