İnegöllü mobilyacılardan Özbekistan çıkarması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü mobilyacılardan Özbekistan çıkarması
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Haz 2019 / Per 12:53
/ 1.572 Kez Okundu
| |

İnegöllü mobilyacılar İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) ve MODEF Fuarcılık ortak organizasyonu ile Özbekistan’a gitti. 25 mobilyacı Özbek iş adamları ile ticari görüşmeler gerçekleştirdi.

İMOS Başkan Yardımcısı Suat Aras, Özbekistan’da ikili iş görüşmeleri ile ilgili olarak; “Görüşmelerimiz başladı. İyi gidiyor. B2B görüşmesinde güzel sonuçlar alıyoruz. Güzel firmalara geliyorlar. Özbekistan’ın mobilya pazarında etkili olmak istiyoruz.  Memnunuz. B2B görüşmelerini devamlı yapıyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Hedefimizde yurtdışına odaklanmak zorundayız. Onun için de buradayız” dedi.

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan da; “İTSO, MODEF ve İMOS ortaklığında Özbekistan’da İnegöl mobilyamızı anlatıyoruz. Kardeş ülke Özbekistan’ın iş adamları ile görüşüyoruz. 25 kişi ile buradayız. Taşkent’teyiz. Misafirlerimiz ile buluştuk. İnegöl adına Türkiye adına güzel görüşmeler yapacağız. Katılımcılarımız adına hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah bu tür görüşmelerimiz devam edecek” diye konuştu. 

İTSO Başkan Vekili Kenan Kender de yaptığı açıklamada; “Özbekistan’a 25 katılımcı ile katıldık. Gayet güzel bir organizasyon. 60’a yakın üretici ve mağazacı arkadaşlarla görüşüyoruz. Sabahın erken saatlerinde gelmeye başladılar. İlgi alaka büyük. İnşallah bu görüşmelerden sonra mutlu döneriz. Bize karşı çok sıcaklar. Türk mallarına olumlu bakıyorlar. İyi olacak inşallah” şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.