İnegöllü mobilyacıları heyecanlandıran haber

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü mobilyacıları heyecanlandıran haber
#İnegöl | Haber Merkezi
30 May 2023 / Sal 12:43
/ 8.408 Kez Okundu
| |

İnegöl’de üreticilerin belini büken kira fiyatları sonrası, İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan yeni sanayi alanlarının kurulması için önemli adımların atıldığını söyledi.

İnegöl’de üretim tesisi binalarının az olmasından dolayı kira fiyatları yükselmişti. Kira fiyatları üreticilerin belini bükerken, yeni sanayi sitesi ile alakalı önemli gelişme yaşandı.

İMASKOOP KURULDU
İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan yaptığı açıklamada Küçük Sanayi Sitesi kooperatifini kurduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı;
Bununla alakalı gelişmelerimiz var. Küçük Sanayi Sitesi kooperatifimizi de kurduk. İsmi İMASKOOP olarak belirledik. Yer çalışmamız ile alakalı durum ise belediye başkanımız bize bir yer işaret etti. O yer ile alakalı çalışmalar devam etmekte. Bu işin Ankara ayağı çözülürse üye kaydetmeye başlayacağız. Bu bizim olmazsa olmaz projemizdir.

ARTIK İCRRAATE GEÇMEMİZ LAZIM
Türkiye’nin üretmesi gerekiyor. Bunun için sanayi alanları gerekiyor. Artık yeni sağlıklı sanayi sitelerine ihtiyacımız var. Bunun Türkiye’de ilk örneğini İnegöl’de yapacağız. Bunu mevcut İnegöl Belediyemiz ve Hükümetimiz ile Ticaret Sanayi Odamız STK’larımız ile yapacağız. Hepsinin desteğini aldık. İşi hızlandırmamız icraate geçmemiz lazım. Bu bizim olmazsa olmaz projemiz. Bu sayede kiralar düşecek, sağlıksız ortamlardan çıkmış olacağız.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.