İnegöllü muhtarlar Beştepe’de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü muhtarlar Beştepe’de
15 Mar 2018 / Per 18:36
/ 1.580 Kez Okundu
| |

İnegöllü muhtarlar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın misafiri olarak ağırlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarla buluşma toplantıları devam ediyor.  

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bu ay 46’ıncısı gerçekleştirilen toplantıya İnegöllü muhtarlar da katıldı. Turgutalp Mahalle muhtarı Beşir Alıç ile Turgutalpköy Mahalle muhtarı Ali Zengin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın misafiri olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasete başladıkları günden beri her işlerini milletle istişare ederek yürüttüklerini, bugün de tüm kritik hususlarda önce milletin ne istediğine, ne beklediğine, ne talep ettiğine bakarak hareket ettiklerini söyledi.

Mahallelerinin sözcüsü, temsilcisi, ortak aklı ve vicdanı olarak gördükleri muhtarlarla her fırsatta birlikte olmaya bunun için önem verdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, onlardan aldıkları ilhamla, moralle ülkenin meselelerinin çözümü için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.
2002’den beri bu anlayışla çalıştıklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 yılda ülkeyi dört kat büyüterek bu çabalarının meyvesini aldıklarını, Türkiye’yi millî gelirinin büyüklüğü bakımından dünyada 17’nci, satın alma paritesine göre ise 13’üncü sıraya getirdiklerini bildirdi.

Erdoğan ayrıca Muhtarlardan, mahallelerinde okuma-yazma bilmeyen vatandaşları tespit ederek okuma-yazma kurslarına gitmelerini sağlamalarını istedi.  





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.