İnegöllü nakliyecilere büyük müjde!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü nakliyecilere büyük müjde!
21 Ara 2018 / Cum 11:35
/ 11.793 Kez Okundu
| |

İnegöl’de yüzlerce nakliyecinin mağdur olduğu köprü geçiş cezaları affediliyor.

İnegöl'de yüzlerce nakliyecinin mağdur olmasına neden olan köprü geçişlerindeki cezalar affediliyor. TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yazılan cezaların affedileceğini ve tahsil edilen paraların geri iade edileceğini açıkladı.
Köprü geçişlerinde İnegöl'den de birçok kişi cezaya çarptırılmış ve cezalar hakkında ica işlemi başlatılmıştı.

"BU İŞİ KÖKÜNDEN ÇÖZECEĞİZ"

TBMM Başkanı Yıldırım, konuyla ilgili düzeltici bir işlem yapacaklarını belirterek, "6001 sayılı Karayolları Kanunu’na geçici bir madde koyarak bu işi kökünden çözeceğiz. Bu yapacağımız düzenlemeyle; bu cezaların yazıldığı günden, bu düzenlemenin Meclis'ten geçtiği güne kadar olan bütün cezaların affedilmesi, birinci iş bu. İkincisi, dava açılmışsa bu davaların düşmesi, feragat edeceksiniz. Yani cezalar kaldırılınca davalardan feragat edilecek. 

"ÖDENMİŞ PARALAR İADE EDİLECEK"

Ödemiş olanların da mart sonuna kadar müracaatları halinde ödedikleri para geri ödenecek. İnşallah bu ve buna benzer sıkıntılar bir daha yaşamayız. Ama şunu bilmenizi isterim ki, İstanbul’da olsun, Türkiye’de olsun vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin karşı karşıya kaldığı her türlü sorunda bugüne kadar hep yanınızda olduk, bundan sonra da birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Ben hepinize bu önemli konuyu gündemimize getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte benzer sıkıntılar yaşamayız. Bu kanun çıktıktan sonra UKOME çıkan bu düzenlemeye uygun olarak, yeni kararını alacak ve bu karara göre artık siz de rahat edeceksiniz. Uygulamayı çok daha yaygın bir şekilde Bölge Müdürlüğümüz, Ulaştırma Bakanlığımız sizlere anlatacak. İnternet üzerinden duyurular yapılacak ki başka sıkıntılar yaşanmasın. Bugün burada konuşulan ne varsa, eksiksiz çözülmüş olacak." ifadelerini kullandı.

DEFALARCA İLETTİK

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz'da sorunu defalarca yetkililere ilettiklerini söyleyerek çözüm aşamasında emeği geçenlere teşekkür etti. Korkmaz nakliyecilerin yazılan cezaları ödememelerini söyleyerek, haciz işlemlerinin duracağını belirtti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.