İnegöllü oyuncu Diriliş Ertuğrul’da başrol oynayacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Eki 2018 / Cmt 11:24
/ 23.903 Kez Okundu
| |

Yeni sezonu merakla beklenen Diriliş Ertuğrul’un oyuncu kadrosu güçleniyor. Geçtiğimiz bölümlerde Halime Hatun’un ölmesiyle birlikte Ertuğrul Bey’in evleneceği kişi Zeydan karakteri ile İnegöllü oyuncu Hande Soral olacak.

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'a yeni bir isim katılıyor. Yapılan açıklamaya göre ünlü oyuncu Hande Soral, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.
Halime'nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan Zeydan'ı oynamaya hazırlanan İnegöllü yıldız Hande Soral, yeni sezonda izleyici ile buluşacak.
Hande Soral, sosyal medya hesabından haberi sevenleriyle paylaştı. Soral, Zeydan karakterini canlandıracağı öğrenildi.
 
HANDE SORAL KİMDİR?
Hande Soral 2 Şubat 1987 tarihinde aslen Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde dünyaya gelmiştir. Kendisi gibi oyuncu olan Bensu Soral ile kardeştir. Ayrıca Bedirhan isminde bir kardeşi daha da vardır, kardeşleri ikiz’dir. Babası’nın ismi Hamdi Soral’dır.
Soral, İstanbul Bilgi Ünversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezunudur. 2008 yılında Komedi Dükkanı programına konuk oyuncu olarak katılan Soral, televizyon izleyicisi ile tanışmıştır.
Ünlü oyuncu Hande Soral, 14 Ekim 2017 tarihinde İsmail Demirci ile hayatını birleştirmiştir.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.