İnegöllü sporcu Ferit Osmanlı dünya 2.si oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 İnegöllü sporcu Ferit Osmanlı dünya 2.si oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Oca 2024 / Cmt 17:43
/ 4.725 Kez Okundu
| |

İnegöllü sporcu Ferit Osmanlı, AMC Turnuvasında İkinci Kez Podyumun İkinci Basamağında yer aldı. Ferit Osmanlı, Nisan ayında ki turnuvada birinciliği hedefliyor.

Türkiye'nin ve İnegöl'ün gururu Ferit Osmanlı, 23 Aralık 2023 tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen AMC turnuvasında ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Dünyanın en iyi güreşçilerinin mücadele ettiği turnuvada, Ferit Osmanlı, finalde Rus rakibi Vladislav Krasovskis'e yenildi.

Osmanlı, turnuva sonrası yaptığı açıklamada, "3 defadır katılıyorum ve hep ikinci oluyorum. Bu sefer birinciliği hedefliyorum ama bunun için ciddi bir sponsora ihtiyacım var. İnegöl ve Türkiye adına yarışıyorum. Başarıya devam edebilmek için desteğinize ihtiyacım var" dedi.

6 dünya, 3 Avrupa ve 22 uluslararası turnuva şampiyonluğu bulunan Ferit Osmanlı, Nisan ayındaki AMC turnuvasında birinciliği hedefliyor.

SPONSOR DESTEĞİ BEKLİYOR
Ferit Osmanlı, Türkiye'nin en başarılı güreşçilerinden biri. Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Osmanlı, Nisan ayındaki AMC turnuvasında da birinciliği hedefliyor. Ancak Osmanlı, bu hedefe ulaşabilmek için sponsorlara ihtiyaç duyuyor.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.