İnegöllü Üzeyir birinciliği yine kimseye bırakmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 İnegöllü Üzeyir birinciliği yine kimseye bırakmadı
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Haz 2023 / Pzt 14:17
/ 1.365 Kez Okundu
| |

10 Ülkeden 600’ün üzerinde sporcu, İDO sponsorluğunda Marmara’nın incisi Avşa Adası’nda 3. kez buluşurken, İnegöllü sporcu maraton sonucunda Üzeyir Söylemez birincilik ipini göğüsledi.

3. Uluslararası Avşa Yarı Maratonu; Balıkesir Valiliği ve Türkiye Atletizm Federasyonu izinleriyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Adalar Belediyesi ev sahipliğinde İDO ana sponsorluğuyla gerçekleşti.

Avşa Adası’nda düzenlenen en büyük spor etkinliği olma özelliği taşıyan organizasyonda 21km yarı maraton, 12km yarım ada turu ve 2km halk yürüyüşü parkurları bulunacak. Depremzedeler yararına “1 Adım 1 Hayat” adıyla düzenlenen halk yürüyüşüne yoğun bir katılım oldu.

Bu yıl 3’üncü kez düzenlenen Avşa Yarı Maratonu’nun İnegöllü sporcu Üzeyir Söylemez damga vurdu. Üzeyir Söylemez 1 saat 18 dakika 11 saniye ile 21 km’lik yarı maratonun birincilik ipini göğüsledi.

10 ÜLKEDEN 600 SPORCU KATILDI
10 Ülkeden 600’ün üzerinde sporcu, İDO sponsorluğunda Marmara’nın incisi Avşa Adası’nda 3. kez buluşurken, İngiltere, Almanya, Rusya ve daha birçok ülkeden sporcular Avşa Adası’nı koşarak keşfettiler.
 
Üzeyir Söylemez yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
Ayağımda 10 güdür bir sorun yaşıyorum ve sonucunda bir operasyon geçirdim. Avşa Yarı Maratonu’na davet edildim. Son ana kadar gitmek ile gitmemek arasında arafta kaldım ama sonuçta ayağım beni adaya götürdü. Aynı ayaklar bu sefer bu zorlu parkurda yarı yolda bırakmaması lazımdı. Yarış ne kadar zor olsa da iyi ki geldim dediğim anlardan biri idi. Hani derler ya en güzel manzara zirveden izlenir diye en güzel manzarayı koşarken zirvede izlemek güzelmiş velhasıl güzel bir organizasyon sonunda ipi 1.’lik ile göğüsledim. Nazik davetleri ve güzel organizasyonu için avsa halkına ve Avşa Maraton ailesine çok teşekkür ederim.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.