İnegöllü zekidir dedirten yorum

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllü zekidir dedirten yorum
21 Tem, 2018 / Cmt 18:26
/ 13.272 Kez Okundu
| |

Bir türlü bitmek bilmeyen Mesudiye Alt geçidi çalışmalarına İnegöllülerden ilginç esprili eleştiriler gelmeye başladı.

Çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlayan ve bir türlü bitirilemeyen Mesudiye alt geçidi bölge sakinlerini ve bölgede ki esnafları çileden çıkarmış durumda.

Yılan hikayesine dönen alt geçit için AK Parti eski Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin seçimler öncesinde çalışmaların Kurban Bayramına kadar bitirileceğini ifade ederek “Ankara bursa istikametindeki gidiş gelişi karayolları bölge müdürlüğünün hedefi bu ay sonu veya temmuzun ilk haftasında bitirmek. Nihai hedefte burası bittikten sonra kara yolu trafiğe açılacak Mesudiye ve Orhaniye bağlantıları da Kurban Bayramı’na kadar halledilecek. Burada hakikaten hemşerilerimiz sadece inşaatın çalışma alanını görüyorlar ama burada yer altında elektrik, doğalgaz hatları ve doğal su kaynakları çıktı bunları yeni kanallara aktarmak ve revize etmek zaman alıyor. Bu konuda Belediye Başkanı Alper Tabanın çok ciddi desteklerini gördük. Karayolları Bölge Müdürlüğümüzde mevcut şartlara göre pozisyon alarak projeyi revize ettiler. Hemşerilerimiz biraz sıkıldı ama Kurban Bayramı’na bitmiş olacak. Tabi bu tür şeylerde yerinde incelemelerle biz bölge müdürlerimize halkımızın ve bölge sakinlerinin de isteklerini iletiyoruz. Değerlendirip şehrimiz adına ve hemşerilerimiz adına yeniliklere gidiyor.” Demişti.

ESPİRİLİ ELEŞTİRİ

Bölge esnafının bir türlü bitmeyen çalışmalarına ise yaklaşım tarzı değişti. Mesudiye caddesi üzerine dizilen kamyonetlerin fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması üzerine yorum yapan Oğuzhan Işındağ isimli vatandaş 15 Temmuz hain darbe gecesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı sokağa davet etmesine vurgu yaparak “Bu Bir 21Temmuz Damperli Kamyon Girişimidir, Tüm Halkı Mesudiye Köprüsüne Davet Ediyoruz” ifadelerini kullandı


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.