İnegöllüler adaylıklarda kaçıncı sırada yer aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler adaylıklarda kaçıncı sırada yer aldı
21 May 2018 / Pzt 18:13
/ 21.960 Kez Okundu
| |

24 Haziran’da yapılacak seçimlere katılacak partiler adayların listesini YSK’ya teslim ettiler. Bizde sizler için İnegöllülerin hangi partilerden kaçıncı sıradan aday gösterildiklerini derledik.

24 Haziran’da yapılacak seçimlere katılacak partiler milletvekili adaylarının listesini YSK’ya teslim etti. AK Parti, MHP, CHP, SAADET PARTİSİ VE İYİ PARTİ açıkladıkları listede İnegöl’den isimler yer aldı.

AK PARTİ’DEN 3 İSİM

İnegöl’ün yer aldığı Bursa ikinci bölgede en çok konuşulan parti AK Parti idi.  AK Parti’de kulislerde adı geçen Bülent Temelli ve Adem Demirel aday listesinde yer almazken, Bursa 2. Bölgede İnegöllü Vildan Yılmaz Güren 3. Sırada, Burcu Yaran 9. Sırada İsmail Özkan ise 10. Sırada kendine yer edindi.

MHP’DEN 2 İSİM

MHP’de ise İnegöl’den aday olması beklenen Fahri İnkaya listede yer almazken 5. Sırada Hayati Bedir, 9. Sırada ise Ümit Kaplan yer aldı.

CHP’DE ERKAN DÖNMEZ

CHP’DE ise İnegöl’den gösterilen aday Erkan Dönmez oldu. Erkan Dönmez 10 kişilik listede kendisine 4. Sıradan yer buldu.

SAADET PARTİSİ’DEN 1 İSİM

Öte yandan Saadet Partisi ise İnegöllü Gazeteci Fikret Bayramı aday gösterdi. İnegöl’de uzun süre medya sektöründe görev yapan Fikret Bayram 10 kişilik listede 2. Sırada kendine yer buldu.

İYİ PARTİ’DEN 2 İSİM

Merakla beklenen listelerden bir diğer ise İYİ Parti oldu. İyi Parti Bursa 2. Bölgede İnegöl’den 2 isim yer aldı.  İYİ parti 2. Bölge 2. Sırada Hasan Toktaş yer alırken 6. Sırada ise Betül Bayraktar Orhan yer aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.