İnegöllüler Afrin’e gitmek için şubeye koştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler Afrin’e gitmek için şubeye koştu
29 Oca 2018 / Pzt 12:51
/ 3.899 Kez Okundu
| |

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtına destek için İnegöl’de 70 kişinin Askerlik Şubesine gönüllü askerlik başvurusunda bulunduğu bildirildi. Başvuranlar arasında, 82 yaşındaki Vahdettin dede de bulunuyor.

70 KİŞİ BAŞVURDU
Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekâtına destek vermek için İnegöllüler, Askerlik Şubesine yoğun bir şekilde gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Harekatın başlamasının ardından Askerlik Şubesine yapılan başvurular 70’e ulaşırken, başvuranlar arasında 82 yaşındaki Vahdettin dede ile birlikte MHP İlçe yöneticileri, imamlar ve İlçe Müftüsü Kazım Güzel de bulunuyor. 

MHP TEŞKİLATI HAZIR ASKER
MHP İnegöl İlçe Teşkilatı üyesi grubun yaptığı başvuruda grup adına konuşan Basın Sözcüsü Sinan Döngel, 
“Suriye'nin Afrin bölgesinde yuvalanan terör örgütlerine yönelik şerefli Türk ordusu tarafından başlatılan ve başarı ile icra edilen, ‘Zeytin Dalı’ harekâtına destek amacı ile Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak burada bulunmaktayız.”
HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ
“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey ve tüm kurum, kuruluş ve teşkilatları ile devletinin, milletinin ve kahraman Türk Ordusunun yanında her türlü desteği şartsız koşulsuz bir şekilde göstermiş ve bundan sonra da ayni kararlılıkla göstermeye devam edecektir. 
Allah (c c) kahraman ordumuzun çıkmış olduğu bu kutlu yolda yar ve yardımcısı olsun. Gözümüz karadır. Zira mevzubahis vatandır” demişti. 
İMAMLAR DA ASKER OLMAK İSTEDİ
Gönüllü askerlik için başvuru yapan din görevlileri adına konuşan İlçe Müftüsü Kazım Güzel ise yaptığı açıklamada;
“Gönüllü olarak cepheye gitme talebimizi bildirdik. Hem gönlümüzün hem de vücudumuzun askerlerimizin yanında olduğunu ve daima olacağını bildirmek için buraya geldik. 
HER AN CENGE HAZIRIZ
Her an cenge hazır ol diyen ecdadın verdiği bu mesajı toplumun her kesimine duyurmak, bu hissiyatımızı herkese bildirmek için buradayız.”
“İnanıyorsanız güçlüsünüz. Zafer inananlarındır. En kısa zamanda bu fitneyi, fesadı, global devletlerin oluşturduğu sınırımızın hemen ötesindeki ihanet ve şer odaklarını temizleyip, hem sınırımızı, hem vatanımızı, hem milletimizi huzura, emniyete, güvene kavuşturacağımıza inanıyoruz. 
ZAFER ALLAH’TANDIR
Bizim cesaretimizin, azmimizin, vatan sevgimizin diğer milletlere de örnek olmasını diliyoruz. Sefer bizden, zafer Allah’tandır” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.