İnegöllüler AK Parti Genel Merkezi’nden mi aranıyor? İnegöl’de anket bilmecesi!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler AK Parti Genel Merkezi’nden mi aranıyor? İnegöl’de anket bilmecesi!
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Ara 2023 / Cmt 16:53
/ 6.688 Kez Okundu
| |

İnegöl’de son günlerde AK Parti Genel Merkezinden aranıyor havasıyla anketler gerçekleştiriliyor. AK Parti Genel Merkezi ise anketler ile alakalarının olmadığını belirtti.

Son günlerde birçok AK Partili eski isimler 0312 alan kodlu numaralar ile aranıp AK Parti Genel Merkezi’nden arandığı söylenerek aday adaylarının isimleri sorularak anket gerçekleştiriliyor.
 
AK Parti Genel Merkezi tarafından arandığı havası verilen telefon numaraları geri aradığınızda ise “Sayın müşterimiz şuan 2. Sıradasınız bekleme süreniz 1 dakikadır” sesli mesajı ile karşılaşılıyor.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN AÇIKLAMA
Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen, Türkiye'nin hiçbir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadıklarını bildirdi.
 

Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Parti olarak Türkiye'nin hiçbir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık. AK Parti adını kullanarak açık operasyon ve manipülasyon yapan kişilere ve çöp anketlere itibar edilmemesi dileğiyle kamuoyunun bilgisine sunulur." ifadelerine yer verdi.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.