İnegöllüler Altepe’ye tepki göstermişti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler Altepe’ye tepki göstermişti
19 Eki 2017 / Per 17:10
/ 25.196 Kez Okundu
| |

Büyükşehir Belediyesi kanunundan sonra İnegöl Bursa’dan hizmet beklerken, Altepe bu hareketlerinden dolayı tepki görmüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye başkanlarının istifasıyla ilgili konuşan Erdoğan, Ankara, Bursa ve Balıkesir'den istifa kararını beklediğini ifade etti.

NEMA PROBLEMA

İstifa etmesi kesin gözü ile bakılan Recep Altepe’nin İnegöl’de basın mensuplarının Bursa klibinde İnegöl’ün neden yer almadığını sorması üzerine “Nema Probleme” şeklinde cevap vererek kamuoyunun tepkisini çekmişti.

UCUBE TEPKİYE NEDEN OLMUŞTU

İnegöl’de kaymakamlık karşısında bulunan üzerinde doğru düzgün çalışmayan saat ve termometrenin bulunduğu yapıt ise İnegöllülerin tepkisine neden olmuştu.

ARTAN SU FATURALARI

İnegöllülerin en çok tepki gösterdiği konularından biri ise, İnegöl’ün büyükşehir belediyesine bağlanmasının ardından artan su faturaları İnegöllülerin tepkisine neden oldu.

PROTOKOL KRİZİ

Bir fabrikanın açılış programı için İnegöl´e gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuşma sırası nedeniyle törende Kaymakam Ali Akça ile arasında kriz yaşandı. ‘Ben Büyükşehir´i temsil ediyorum. O ilçeyi temsil ediyor´ diyerek tepki gösteren Altepe´yi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin sakinleştirdi.

BEYLİK HANINI BİTİREMEDİ

2013 yılında yanan ve Büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan Beylik Hanı 4 yıldır bitirilememesi tepkiye neden oldu.

İSHAKPAŞA CAMİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ

İshakpaşa camisi çevresinde yapılan düzenlemeler sonucu yeşillik alan betonlaştırılmış ve cami yanına yapılan tuvaletler

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.