İnegöllüler bayram öncesi kritik uyarılar geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler bayram öncesi kritik uyarılar geldi
#İnegöl | Haber Merkezi
22 May 2019 / Çar 19:01
/ 2.953 Kez Okundu
| |

İnegöl Bölge Trafik İstasyonu, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi trafik tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda, hız nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi için radar kontrolleri yapılacak ve kural ihlallerine izin verilmeyecek.

Bölge Trafik İstasyonu Amiri Gökhan  Genç, bayramda alınacak tedbir ve önlemleriyle alakalı açıklama yaptı.

 

Konuşmasında trafik kazalarının oluş nedenleri üzerinde duran Genç, “Bayram tatilinde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerinin sağlanması, öncelikli görevlerimiz içerisinde yer alıyor. Yaklaşan bayram öncesi trafik tedbirlerini artıracağız. Özellikle hız nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi için radar kontrollerini yapacağız. Yorgun olduğu tespit edilen araç sürücülerinin dinlenmesini sağlayacağız.”

 

“Bu tatil sürecinde halkımızı ve bizleri derinden üzen ölümlü kazaların önüne geçmek için çalışacağız. Kazaların oluşumunda ön sırada yer alan sürücülerin hatalı sollama, yakın takip, hatalı şerit değiştirme ve hız limitlerinin üzerinde araç kullanma gibi kural ihlallerine izin vermeyeceğiz. Emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını bir kez daha hatırlatacağız” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.