İnegöllüler bu uygulamayı sevdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler bu uygulamayı sevdi
#İnegöl | Haber Merkezi
20 May 2019 / Pzt 16:57
/ 9.568 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi’nin ramazan ayı süresince iftar sonrası belediye binası önündeki alanda gerçekleştirdiği ücretsiz çay ikramlarına ilçe halkının ilgisi yoğun oluyor.

İnegöl Belediyesi, 11 ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca farklı etkinlik ve ikramlarla vatandaşların karşısına çıkmaya devam ediyor. Teravih programlarından Kuran-ı Kerim tilavetlerine, sanatsal etkinliklerden iftar ve sahur programlarına kadar birçok alanda yapılan ramazan etkinlikleriyle birlikte, bu yıl farklı bir organizasyonun da startı verilmişti. Ramazan ayı boyunca İnegöl Belediyesi önünde bulunan parkta ücretsiz çay ikramları yapılacağı ramazan öncesi duyurulmuştu.

İlk orucun tutulduğu 06 Mayıs 2019 Pazartesi günü başlayan çay ikramları yoğun şekilde sürüyor. İnegöl Belediyesi iftar sonrası başlayan çay ikramları gece 00.00’a kadar devam ederken, burada tüm vatandaşlara sınırsız şekilde çay ikramı yapılıyor. İlk günden itibaren çay ikramlarına ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Belediye önünde bulunan park ramazan ayının ruhunun yaşatıldığı çay ikramları alan dönüştü. Çay ikramlarının ramazan sonuna kadar devam edeceği açıklandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.