İnegöllüler dikkat!!! Hesabınızda ki o paralar silinebilir

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler dikkat!!! Hesabınızda ki o paralar silinebilir
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Ara 2023 / Sal 15:25
/ 6.532 Kez Okundu
| |

Kredi kartı ve firma kartlarında biriken para puanların kullanımı konusunda tüketiciler uyarıldı. Yıl sonu yaklaşırken, para puanların süresi bitmeden kullanılmaması gerektiği belirtildi.

TÜDER Genel Başkanı Küçük, kredi kartlarında iki tür para puan biriktiğini belirterek, "Biri normal alışveriş yaptığınızda biriken para puanlar, biri de bankaların başta akaryakıt olmak üzere başka firmalarla yaptıkları işbirliklerinden doğan puanlar. Çoğunlukla bu ikincisinin kullanımı süreli. Yıl sonu yaklaştığında para puanlara dikkat etmek gerekiyor, süresi bitebilir, bir sonraki yıla devrolmayabilir" dedi.

Küçük, para puan kullanılırken ihtiyaç olmayan ürünlerin alınmaması ya da ihtiyacın üzerinde alışveriş yapılmaması gerektiğini ifade etti. THY'nin yaptığı gibi firmalar ve bankaların da puan ve geçerlilik süresi konusunda tüketiciyi bilgilendirecek SMS ve mailleri göndermelerinin yerinde olacağını dile getiren Küçük, bu konuda bir düzenleme ihtiyacı olduğunu belirtti.

Bu değişiklikler, haberin SEO performansını iyileştirmeye yardımcı olacaktır. Başlık, haberin içeriğini net bir şekilde yansıtacak şekilde düzenlenmiştir. Anahtar kelimeler, haberin içeriğine uygun olarak başlıkta ve açıklamada kullanılmıştır. Açıklama, haberin içeriğini özetleyecek şekilde yazılmıştır ve içeriğine uygun anahtar kelimeler içermektedir. Anahtar kelimeler, haberin okunmasını ve anlaşılmasını engellemeyecek şekilde kullanılmıştır.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.