İnegöllüler dikkat sıcaklıklar 11 derece düşecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler dikkat sıcaklıklar 11 derece düşecek
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Eyl 2020 / Pzt 08:29
/ 10.692 Kez Okundu
| |

İnegöl’de bu hafta hava sıcaklığı 11 derece birden düşmesi beklenirken, sağanak yağış 2 gün İnegöl’de etkili olması tahmin ediliyor.

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre İnegöl’de bugün en düşük sıcaklık 13 en yüksek sıcaklık 32 derece olması beklenirken parçalı bulutu bir hava hakim olacak.

29 Eylül Salı günü ise İnegöl’de sağanak yağış etkisini hissettirecek, en düşük sıcaklık 21 en yüksek sıcaklık ise 29 derece olması tahmin ediliyor.

30 Eylül Çarşamba günü ise İnegöl’de sıcaklıklar hafta başına göre 11 derece birden düşecek ve 21 derece olması tahmin ediliyor. Çarşamba günü İnegöl’de en düşük sıcaklık 14 en yüksek sıcaklık ise 21 derece olması beklenirken sağanak yağış etkisini devam ettirecek.

1 Ekim Perşembe günü İnegöl’de sağanak yağış yerini parçalı bulutlu havaya bırakacak en düşük sıcaklık 9 en yüksek sıcaklık ise 24 derece olması bekleniyor.

2 Ekim Cuma haftanın son iş gününde parçalı bulutlu hava etkisini devam ettirecek en düşük sıcaklık 8 en yüksek sıcaklık ise 26 derece olması bekleniyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.