İnegöllüler hazırlanın kar geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler hazırlanın kar geliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Ara 2019 / Pzt 08:43
/ 17.147 Kez Okundu
| |

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre İnegöl’de Çarşamba günü şehir merkezinde kar yağışı bekleniyor.

İnegöl’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başlarken İnegöl merkezinde mevsimin ilk kar yağışı Çarşamba günü olması bekleniyor.

Pastırma sıcaklarının ardından İnegöl’de sıcaklıklar mevsim normaline dönmeye başladı. İnegöl’de bu hafta gece sıcaklıklar eksi derecelerde seyretmesi beklenirken gündüz ise sıcaklıklar ortalama 8 derece olması bekleniyor.

İnegöl’de bugün parçalı bulutlu bir hava hakimken en düşük sıcaklık 0 en yüksek sıcaklık ise 12 derece olması bekleniyor.

Salı günü İnegöl’de çok bulutlu bir hava gökyüzüne hakim olacak. Sıcaklıklar ise en düşük -2 en yüksek 12 derece olacak.

KAR YAĞIŞI GELİYOR

Çarşamba günü ise sıcaklıklarda ciddi bir düşüş olacak ve kar yağışı bekleniyor. Çarşamba günü şehir merkezinden kar yağışının etkili olması beklenirken en düşük sıcaklık -2 en yüksek sıcaklık ise 5 derece olması tahmin ediliyor.

Perşembe günü kar yağışı yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak en düşük sıcaklık -2 en yüksek sıcaklık ise 6 derece olacak.

DONACAĞIZ
Cuma günü ise sıcaklıklarda ciddi bir düşüş olacak. İnegöl’de en düşük sıcaklık -9 en yüksek sıcaklık ise 6 derece olması bekleniyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.