İnegöllüler uçmaya hazır mısınız?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöllüler uçmaya hazır mısınız?
27 Ara 2017 / Çar 13:06
/ 10.987 Kez Okundu
| |

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (Dostum), yeni nesil uçak ultralight ile adrenalin tutkunlarını gökyüzünün keyfini çıkarmaya davet ediyor.

İnegöl’ün tabiat güzelliklerini ortaya çıkartmak ve doğa sporlarında İnegöl’ü öncü merkezlerden biri haline getirme hedefiyle çalışmalara devam eden Dostum, farklı projelere imza atmaya devam ediyor. son olarak sportif havacılık alanında kullanılan ultralight tipi uçak ile uçuşlara başlandı. Yenişehir Havalimanı’nda bulunan ultralight ile uçma tecrübesi yaşayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Alternatif sporların cazibe merkezi olan Dostum’un gücüne güç katan ultralight uçak ile bütün adrenalin tutkunlarını gökyüzünün keyfini çıkarmaya davet ediyoruz.
İnegöl’ün turizm ile anılması için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Bacasız sanayi dediğimiz turizmden şehrimizin hak ettiği payı alması lazım. Dostum; tabiatı ve sporu sevenler, alternatif spor branşlarıyla tanışmak ve bu alanlarda kendini geliştirmek isteyenler için hazırlanmış bir merkez. Biz inanıyoruz ki belediyemizin mega projelerinden biri olan ve İnegöl’ü turizmin yeni merkezlerinden biri haline getirmesi planlanan Dostum projesiyle çok güzel işlere imza atacağız” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.