İnegölspor baskan adayından açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor baskan adayından açıklama
23 May 2017 / Sal 22:08
/ 24.294 Kez Okundu
| |

İnegölspor başkan adayı Coşkun Karduz yaptığı yazılı açıklama ile olası adaylara ve kamuoyuna seslendi.

İnegölspor başkan adayı Coşkun Karduz yaptığı yazılı açıklama ile olası adaylara ve kamuoyuna seslendi.

Öncelikle İnegöl Spor taraftarı ve cefakâr üyelerine selamlarımı iletiyorum.
İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alinur AKTAŞ Beye , İnegöl Spor Başkanlığı seçim sürecinde tutunduğu tarafsız ilke ve davranışlarından dolayı şahsım adıma teşekkürü bir borç biliyorum.

İnegölsporun Timur EREZSARI başkanlığındaki  yönetimine ; İnegöl Spor’un sportif başarısı ve menfaatleri için verdiği onurlu mücadeleden dolayı  şahsım adıma teşekkür ederim. Gelinen noktada yönetimin bütün iyi niyetine rağmen oldukça çalıştılar fakat ; istenilen noktada başarı eksik kaldı.

Malumunuz üzere; yaklaşan kongre öncesi ciddi bir açıklama herhangi bir taraf tarafından yapılmadı.Bizler, ekip olarak İnegöl Spor başkanlığına  ilk günkü gibi emin olarak ,  bütün enerjimiz ve hassasiyetimizle, yönetimimizi İnegöl spor sevgisiyle bütünleştirmiş olarak kongre gününü büyük bir heyecan ve azimle beklemekteyiz.  

Burada şunu da belirtmek isterim ki, kongreye çok az bir zaman kala , saman altından çıkar ilişkisi güderek yönetim oluşturmaya çalışan kişilere sesleniyorum : İnegöl Spor’un bir ay öncesine kadar ertelenen iki kongresinde hiçbir aday çıkmazken  ,kulübün borcu olmasına rağmen arkadaşlarımızla bir karar aldık ve adaylığımızı açıkladık.İnegöl  Spor sevdamız ,menfaat ve çıkar ilişkisi gütmeden ortaya çıkan bir birlikteliğin ürünüydü. Gelinen noktada, yönetimin borcunun ödenmesine kadar geçen zamanda ; hiçbir babayiğit çıkmazken ,biz yine bütün zorluklara,mali yüklere ve sorumluluklara aldırmadan içimizdeki bu ruh ve sevgiyle adaylığımızı açıkladık.
İnegöl halkına ve taraftarına çağrımdır: Bütün bu zorluk ve sıkıntılara rağmen  taraftar ve yönetim olarak elele verelim. “O SENE BU SENE “ kampanyası başlatalım, İnegöl Sporu hep beraber istenildiği noktalara getirmeye çalışalım.Bu ruhu geri getirmek için bizlere cân-ı gönülden destek vereceğinize inancım sonsuz! 

Düsturumuz şudur ; İyi yönetici; Her şeyi en iyi bilen kişi değil, yaptığı işi iyi bilenleri bir araya getirip , onları uyum içinde çalıştırabilen kimsedir.

Başarı elbet yakındır.
                                                   
                                                                                                                       Saygılarımla


İnegöl Sporun Tek Başkan Adayı : Coşkun KARDÜZ


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.