İnegölspor bekleyedursun, Altepe Karacabey’e stat yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor bekleyedursun, Altepe Karacabey’e stat yaptı
04 Eyl 2016 / Paz 21:07
/ 615 Kez Okundu
| |

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘spor tesisleri ve hizmet binalarının bakım onarım çalışmaları kapsamında’ yenilediği Fehmi Gerçeker Stadyumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Yıllardır İnegölspor'a tesis yapma sözünü erteleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Karacabey'deki stadı baştan aşağıya yeniledi.

Karacabey’de yıllar önce yaptırılan Fehmi Gerçeker Stadyumu, baştan aşağıya yenilenerek yeniden hizmete alındı. Stadyumun açılışı nedeniyle tören düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni stadyumun Karacabey´e çok yakıştığını ifade etti. Çok kötü durumdaki tesisin sil baştan tribününden sahasına, çevresinden duvarlarına ve aydınlatmasına kadar her şeyiyle yenilendiğini vurgulayan Başkan Altepe, “Stadyumun tadilatı yaklaşık 3 milyon TL´ye mal oldu. Başta Karacabey sporumuza ve bütün sporcularımıza, amatör sporumuza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bu açılışın ardından gözler yeniden İnegölspor için yapılması planlanan tesislere çevrildi.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.