İnegölspor – Bursaspor canlı yayını izle

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Nis 2023 / Cmt 18:54
/ 11.203 Kez Okundu
| |

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 30. Haftasında Bursa derbisinde İnegölspor ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. Peki maç nereden canlı yayınlanacak maçın canlı yayın linki varmı ? İnegölspor - Bursaspor maçı hangi kanalda?

TFF 2. Lig’in 30. haftasında İnegöl ilçe Stadı’nda İnegölspor ile Bursaspor karşılaşacak.
İnegölspor’da ise yapılan son antrenman sonrası Bursaspor maçı hazırlıkları tamamladı. Temsilcimiz İnegölspor’da Ömer Faruk Ermeç ve Erman Bulucu cezalı, Gökhan Siverek ise sakat.
 
İnegölspor, ligde oynadığı 27 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor'a 2-0 kaybeden İnegölspor, topladığı 29 puanla 16. sırada yer alıyor.
 
Konuk ekip Bursaspor ise ligde oynadığı 27 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Bayburt Özel İdarespor'u 3-1 ile geçmeyi başaran Yeşil-beyazlılar, topladığı 33 puanla 14. sırada yer alıyor.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

İnegölspor- Bursaspor maçının hakemi Mehmet Türkmen oldu. Mehmet Türkmen'in yardımcılığını Erkan Akbulut ve Kadir Akıllı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yalçın Taşkınfurat olacak.

MAÇ CANLI YAYINLANACAK
İnegölspor-Bursaspor maçı İnegöl Online mobil uygulaması ve web sitesinde canlı yayın olarak verilecek. Kulübün resmi youtube hesabından da canlı olarak verilecek.

CANLI İZLEME LİNKİ





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.