İnegölspor kongresi İnegöl’ümüze hayırlı olsun

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor kongresi İnegöl’ümüze hayırlı olsun
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ağu 2020 / Per 13:37
/ 1.452 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Okan Göktaş, gerçekleşecek olan İnegölspor kongresinde adaylara başarı diledi.

Göktaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Toplum olarak futbol oyununu çok seviyoruz ve futbol da olup bitenleri hepimiz çok yakından ve heyecanla takip ediyoruz. Malumunuz, güzel şehrimizin göz bebeği İnegölspor'umuz'un da kongre heyecanını yaşadığımız günler içindeyiz.

İnegölspor bu şehirde yüksek dağ, yüksek dağın çetin kışı, serin yazı olur. Çetin kışı göğüsleyip bizleri serin yaz günlerine kavuşturmayı vaat eden iki güzide başkan adayımız ve çok değerli insanlardan oluşan ekipleri var. İnegölspor'a hizmet, İnegöl halkına hizmettir şiarıyla her iki ekibe de canı gönülden teşekkür eder, başarılar dileriz. Medeni cesaretlerinden ve sorumluluk bilinçlerinden ötürü her iki adayı ve ekiplerini de kutlarız.
Bizlere play-off heyecanını yaşatan önceki yönetime de şükranlarımızı sunarız.

İnegöl Belediyesi'nin seçim yarışına bir taraf olarak dahil olması yahut en azından böyle bir intiba oluşması sporda siyaset ve kulüpte ayrışma endişesi yaratsa dahi, bizler kazanan adayın ve ekibinin etrafında tüm ilçe halkının kenetleneceğinden, belediyemizin de bu kenetlenmenin bir parçası olacağından eminiz.

Tüm hemşehrilerimizle birlikte ortak gayemiz İnegölspor'un başarısın gururunu yaşamak, ilçe sporunun geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmektir. Kongre, İnegölsporumuz'a ve İnegöl halkımıza hayırlı uğurlu olsun.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.