İnegölspor tesisleri resmen açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor tesisleri resmen açıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Şub 2024 / Cum 12:37
3 dk okuma / 2.475 Kez Okundu
| |

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak bugün İnegöl’e gelerek İnegölspor tesislerinin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın bugün İnegöl ilçe stadı ile alakalı protokolü imzalaması bekleniyordu. Bakan Bak İnegölspor tesislerinin açılış programında çalışmaların devam ettiğini belirtti.

DESTEK BEKLİYORUZ
İnegölspor tesislerinin açılış programında konuşan İnegölspor başkanı Osman Sevim tesisin çok güzel olduğunu belirterek “Türkiye'de nadir görülen böyle güzel bir tesis İnegölspor'a kazandırıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu yapı yaşatılması için bakanlığımızdan destek bekliyorum.” Dedi.
 
İNEGÖLSPOR YENİ BAŞARI HİKAYESİ YAZACAK
İnegölspor’un yeni başarı hikayeleri yazacağını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Bugün yeni tesis için Alinur başkanımıza ve bakanımıza teşekkür ediyorum. İnegöl genç bir nüfusa sahip. Sporda çok büyük başarılar gerçekleştireceğiz. Bakanlarımız bizi hiç geri çevirmedi. Hayalimiz olan stadyum için bizlere çok destek verdiniz. Çok teşekkür ediyorum başkanım. İnegölspor'umuz yeni başarı hikâyeleri yazacak. Takımımıza başarılar diliyorum.”
 
SPOR YATIRIMLARI ÇOCUKLARIMIZ İÇİN KIYMETLİ
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Bursa'da göreve geldiğimde sizlere çok projeler getirdik hiç birini geri çevirmediniz bakanım sizlere çok teşekkür ediyorum. Spor yatırımları çocuklarımız için çok kıymetli Bursa’mızda birçok havuz spor salonu gerçekleştirdik.”

İNEGÖLSPOR BU ŞEHRİN MARKASI
İnegölspor’un bu şehrin bir markası olduğunu belirten Aktaş“13.5 yıl İnegöl'de hizmet ettim. Birçok yatırım yaptık İnegölspor bu şehrin markasıdır önemli işlere imza atmış bir kulüp. İnegölspor'un merkezdeki yerindeki bina ömrünü tamamladı o alanda ciddi dönüşümler yapılacak. Biz kulübe desteğimizi kesmedik, İnegöl Belediyesi ve iş adamlarımızın destekleri ile İnegölspor iyi bir yere gelecektir. “

BOŞ ÇEVRİLMEDİK
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise “Bizler 22 yılık iktidarımız da milletimize hizmet etme derdinde olduk. Bugün çok güzel tesisin açılışını yapıyoruz. Bakanımızın ne zaman kapısına gitsek boş çevirmedi. Bu tesisi bakanımızla açmak çok önemli. “
 
SPORDA DEVRİM YAPTIK
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise İnegölspor’u yıllardan beri takip ettiğini ifade ederek “İnegölspor çok önemli bir kulüp yıllardan beri takip ederim. Belediyeler spor kulüpleri için çok önemlidir. Çok önemli stadyumlar yapıldı. Sporda bir devrim yaptık. Güreşte Avrupa şampiyonu olduk. Her alanda başarılar elde ediyoruz. İnegöl özelinde Ayhan Salman vekilim burada işleri takip ediyor. “

STADYUM MÜJDESİ ERTELENDİ
İlçe stadyumu ile alakalı çalışmaların devam ettiğini belirten Bakan Bak “Stadyumu kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz. Stadyum ile ilgili çalışmalar devam ediyor çok kısa sürede bunu açıklayacağız.. İnegöl'e yakışıyor. İnegölsporlu topçular biraz gayret olay offlara gitmeniz lazım heyecan lazım. “  dedi.

İNEGÖL’E YENİ YURT YAPILACAK
İnegöl’e yurt yapılacağını ifade eden Bakan Osman Aşkın Bak “Buraya ilave yurt kazandırılması için çalışıyoruz. Kapalı spor salonu kazandıracağız çalışmalarımız devam ediyor.”

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.