İnegölspor Topbaşı Yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor Topbaşı Yaptı
19 Tem, 2016 / Sal 13:21
/ 553 Kez Okundu
| |

İnegölspor 2015-2016 futbol sezonunun açılışını tesislerde düzenlenen törenle yaptı.

Kulüp yönetiminin de katıldığı sezon açılışında kurban kesimi yapıldı.kurban kesilmesi ve edilen duaların ardından futbolcular çimlere ayak basarak Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde ilk çalışmasını yaptı.

Sezon açılışına katılan taraftarlarda yaptıkları tezahüratlar ile teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN OLDUĞU BİR SEZON OLSUN

Sezon açılışında konuşan İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı şu ifadeleri kullandı; “Geçtiğimiz günlerde ülkemizde seçilmiş olan milli iradeye karşı yapılan bilindiği gibi bir kalkışma hareketi oldu. Bu son derece bizi üzdü. Bu kabul edilemezdi. Seçilmiş idareye karşı yapılan bu kalkışma, darbe girişimi halkımızın, hepimizin karşı çıkmasıyla, dik duruşuyla, milli iradesine sahip çıkışıyla önlendi, püskürtüldü. Yüce rabbim ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, beraberliğini korusun. Burada tabiî ki birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını Dünya'da her türlü görüşe sahip insanı bir araya toplayan sportif faaliyetler İnegöl'ümüzde bir kat daha burada önem kazanmış oluyor. Herkesi bu çatı altında görmek istiyoruz. Herkesi tribünlerde görmek istiyoruz. Bugün 2016-2017 futbol sezonun için topbaşı yaptık. Değerli hocamız ve ekibi futbolcu arkadaşlarımız, mevcut kadro ve yeni bünyemize katılan futbolcu arkadaşlarımız topbaşı yaptı. 2016-2017 sezonunun İnegöl'ümüze, İnegölsporumuza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız, belasız, sakatlıkların olmadığı, iyiliklerin ve güzelliklerin olduğu, birlik ve beraberlik duygusunun üst safhaya çıktığı, tüm İnegöl'ümüzle birlikte birlik ve beraberliği yakalayabildiğimiz bir sezon olmasını diliyorum. Allah'ın izniyle hedeflediğimiz inşallah bir üst lige ulaşmayı umuyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun."

İSTEDİĞİMİZ OYUNCULARI ALDIK

Teknik Direktör Osman Özdemir ise "İmzayı attığımız günde şunu söylemiştik. Bizde bu kulübün oyuncuları ve teknik kadro kulübün ve bu şehrin bir parçası olduk. Tabiî ki biliyorsunuz ki, konulan bir hedef var. Bu hedefin peşinden koşacak oyuncuları almaya gayret ettik. Bunu da büyük ölçüde başardık diye düşünüyorum. Tabiî ki hedefin büyük oluşu beraberinde bir takım zorlukları getirecektir ama ne olursa olsun bu işin üstesinden gelmeye çalışacağız. Bütün şehir el ele gönül gönüle verirsek, bu başarıya hep birlikte imza atabiliriz. Bismillah dedik bugün hayırlısıyla başlıyoruz. İnşallah bu başladığımız ilk gündeki güler yüz sezon sonunda da bu şekilde devam eder. İstediğimiz sonuca ulaşırız. Ama şuana kadar yapılan oyuncu transferleri, oyuncu seçimleri istediğimiz doğrultuda oldu. İnşallah sezon içerisinde de bu alınan oyuncuların performansı, başarısı sonuçlara yansır. İstediğimiz işi hallederiz diye düşünüyorum."ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.