İnegölspor’a sahip çıkılmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’a sahip çıkılmadı
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Ağu 2019 / Per 15:40
/ 4.151 Kez Okundu
| |

İnegölspor’a göğüs reklamı olarak kimse destek vermeyince İnegölspor yönetimi İnegöl’ün markası olan İnegöl Mobilyasını ücretsiz olarak göğüs reklamı yapma kararı aldı.

İnegölspor başkanı Eşref Güç ve yöneticileri basın mensupları ile bir araya geldi. İnegölspor Başkanı Eşref Güç İnegöl’ün bir değeri olan İnegölspar’a sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Forma reklamı konusunda sadece Ortakçı Cam ve Uludağ firmasının bir tek destek verdiğini belirten Güç “Forma reklamında Ortakçı Cam kollara reklam verdi. Kendilerine teşekkür ederiz İnegölspor’a sahip çıktığı için, Uludağ firması her sene reklam veriyor kendilerine teşekkür ederiz. “

ÜCRETSİZ İNEGÖL MOBİLYASI REKLAMI

Göğüs reklamına kimse talip olmayınca İnegölspor yönetimi aldıkları karar ile İnegöl Mobilyası reklamını yapmaya düşündüklerini ifade eden Eşref Güç “Formanın ön tarafı maalesef boş. Bundan 2-3 ay öncesine kadar İnegölspor’un isim sponsoru konusu vardı. Bizde baskı kurduk bu şekilde İnegölspor’a bir maddi gelir gelsin dedik ama maalesef kimse bu işi ciddiye almadı. İnegölspor’un önüne bir İnegöl2ün mobilya simgesi ile alakalı güzel bir reklam gelebilirdi. Forma ile alakalı bir reklam alabilirdik.  Geçen sene OSB’den reklam aldık ama bu sene onlardan bize bir teklif gelmedi, sağlık olsun. İsim hakkı ile alakalı biz bu konuya açığız iyi niyetliyiz sezon sonuna kadar her STK ile herkes ile görüşeceğiz, uzlaşacağız iyi geçineceğiz konu çünkü İnegölspor. Biz Kırklareli maçına yetişmiyor ama ikinci maçımız olan Çorumspor maçına İnegöl’ün değeri olan İnegöl’ün mobilyasını tanıtmak için göğüs reklamını ücretsiz olarak İnegöl Mobilyası yapacağız. Bunu yönetim kurulu olarak karar aldık. Göğüs reklamı için iyi bir firma çıkarsa bunu da kamuoyuyla paylaşacağız. İyi bir sponsor bulursak bu fikrimiz değişebilir.”
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.