İnegölspor’da alt yapı atağı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’da alt yapı atağı
03 Tem, 2018 / Sal 13:26
/ 4.436 Kez Okundu
| |

İnegölspor altyapısından yetişen Ahmet Acar, Faruk Güç, Sabri Gündoğan ve Ahmet Uçsoy ile profesyonel sözleşme imzalanarak A takıma dahil edildi.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan Altyapı Sorumlusu Mustafa Şeşka, Türkiye'de kendi oyuncularını yetiştiren ve profesyonel takımda da oyunculardan yararlanan ender kulüplerden biri olduklarını dile getirdi.
 
Altyapıdan yetişen, Süper Lig dahil olmak üzere tüm profesyonel liglerde görev alan aynı zamanda da milli takım oyuncusu olan bir çok oyuncumuzun olduğunun altını çizen Şeşka, "Bu sene de 4 futbolcumuzla profesyonel sözleşmeye imza atacağız. Kulübümüze ve kendilerine hayırlı olsun. İnşallah başarılı olurlar. İmza atmakla her şey bitmiyor. Sonrası daha önemli. İnegölspor'a katkı vermeleri için çok çalışmaları lazım." değerlendirmesinde bulundu.
 
PROFOSYONEL OLMAYI HAKEDİYORLAR
 
İnegölspor altyapısının her kategorisinde görev alan oyuncuların, profesyonel olmayı hak ettiğini vurgulayan Şeşka “ Bundan önceki bazı dönemlerde, altyapımızda yetişen oyuncuların kimi profosyonel yapılırken kimi oyunculara da,  o duyguyu yaşamak nasip olmamış. Biz bunun önüne geçmek istiyoruz. Altyapımızda yetişen tüm oyuncularımız profesyonel sözleşmeyi hakkediyor. Burada yetenek tabiî ki önemli fakat bu büyük futbol camiasında biz çocuklarımızın klavuzu olacağız ve gerek kendi takımımızda gerekte iletişim halinde olduğumuz profosyonel kulüplerle oynamalarını sağlayacağız. Çocuklarımız İnegölspor A takımda yer bulamadığında kaderine terk edilmeyecek. Biz görevde olduğumuz sürece onların yanındayız."dedi.
 
 
AİLELERE İŞ DÜŞÜYOR
 
Ailelere çok iş düştüğünü belirten Şeşka, "Biz veriyoruz ama onlar da gerekli eğitimi versin. Anneler, babalar çok işe karışıyor, hocaları dinlesinler. Hep beraber gayret göstereceğiz. Genç kardeşlerimize tavsiyem kendilerine iyi baksınlar ve çok çalışsınlar."ifadelerini kullandı.
   
Konuşmaların ardından genç oyuncular Ahmet Acar, Faruk Güç, Sabri Gündoğan ve Ahmet Uçsoy profesyonel sözleşmelerini imzaladılar.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.