İnegölspor’da kılıçlar çekildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’da kılıçlar çekildi
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Eki 2019 / Per 18:12
/ 2.925 Kez Okundu
| |

İnegölspor yönetimi bugün gerçekleştirdiği açıklamada eski yönetimin 9 milyon borç bırakıldığının açıklamasının ardından eski yöneticiler ise borç miktarının kamuoyuna yanlış lanse edildiğini ifade ederek, borcu bilerek yönetime talip oldular dedi.

Eski yöneticilerden Aziz Bolat,  yaptığı açıklamada; “İnegölspor yeni yönetimi bizimle ilgili bir açıklama yaptı. Bu açıklamalara karşılık cevap hakkı doğdu.  Hatalar yapılmış olabilir eksikler olabilir ama yönetimin ifade ettiği gibi yanlışlar yaptığımızı düşünmüyoruz. Bizim geçen seneden kalan borcumuz 2 milyon 200 bin TL. Genel giderlerimiz 4 milyon TL. Takımı da biz 3 milyon 800, 3 milyon 900 bin TL’ye kurduk.  Bu sene sonunda 3 milyon 500 bin TL’ye düşer. Bunun toplamı da 9 milyon 700 bin TL yapar. Gelirlerimize bakınca, TFF’den 3 milyon TL’ye yakın gelirimiz var. Göğüs reklamından 1 milyon TL bekliyorduk. Yönetici taahhüdü 500 bin TL bekliyorduk. Bağışlardan da 600 bin TL beklentimiz vardı. Büyükşehir’den gelenler var. Firmalardan 1 milyon TL gelecek para vardı. Toplam 8 milyon 600 bin TL toplanıyordu. Yöneticilerin söylediği gibi 8-9 milyon TL’lik borç söz konusu değil. Orada yanlış bir hesap var.  200-300 TL ödeyemiyormuşuz gibi açıklamalar komik şeyler. Biz burada İnegölspor için neler yaptık onu konuşmalıyız. Açıklama yapan kardeşimiz daha önce yöneticilik yaptı mı bilmiyorum. O da öğrenecek bazı şeyleri. Senetlerle alakalı da biz sıkıntıya düştüğümüzde borç olarak İnegölspor’a verdik. 4.haftaya kadar alacaklarını kurtarmak için yapıyorlar diyorlar. Bu hoş değil. Biz yeni sezon hazırlıklarına başladığımızda yolları ayıracağımız arkadaşlarımıza ödeme için cebimizden ödeme yaptık.”

PARA VERMEDEN YÖNETİCİLİK YAPACAKLAR

Kimsenin çıkmaması durumunda yönetime talip olduklarını ifade eden Abdurrahman Maksutlar ise; “Yönetici arkadaşlar para vermeden yöneticilik yapacaklar sanırım. Öyle bir dünya yok. Biz para verdik. O senetler de bunu kanıtı. Biz parayı Mayıs ayında verdik, senetler Haziran 2020’ye. Kimse zorla size kulübü de vermedi. Kimse talip olmazsa biz devam edeceğiz dedik.” İfadelerini kullandı.

SÜPER AMATÖRDE YÖNETİCİLİK YAPSINLAR

Kendisinine yanlış yapıldığını belirten Ali Ezim; “Ben kongreden önce Münür abi ile görüştüm. Biz bu işi yapacaksanız 9 milyona ihtiyacınız var dedik. Yoksa girmeyin dedik. Belediye alsın dedik. Yok talip değilseniz biz devam edeceğiz dedik. Biz kaçacağımızı bilseydik 4.haftada; talip olacağımızı söylemezdik.  Bu noktada da ayıp olmuş o açıklama. En büyük ayıp bana yapıldı. İsmail Güldüren için aradılar. Bizi kırmadı icraya vermeyeceğini söyledi. Daha ne yapalım? 10 bin TL taahhüt vermişiler. Bunlar çok komik rakamlar. Onlar Süper Amatör Kulüpte oluyor. Orada yapsınlar yöneticilik bu paralarla. Ben bu yönetime destek için basın açıklamalarında yanlarında bulundum. Arkadaşlar benim hatırım için bu yönetime oy verin dedim. En büyük ayıbı bana yaptılar. ”

RENGİNİ BELLİ ETSİN

Ali Ezim Mevcut yönetimdeki Semih Peşin’i hedef alarak “Ayrıca Amed maçında İnegölspor’a zarar verdin demiştim ben. Renk belirlemek lazım Sakaryasporlu musun, İnegölsporlu musun? Galeyana getirdi tribünleri 20 bin TL ceza yedik. Sakaryaspor ile aralarındaki sorun için İnegölspor’a 20 bin TL ceza verdirmeyeceksin” dedi

ENKAZ EDEBİYATI YAPIYORLAR

Sedat Esadi; “Basına yansıdı maaşlar ödendi diye. Biz de ilk geldiğimizde maaşlarımızı ödedik ama basına yansıtmadık. İlk gelir gelmez maaşları ödedik diye basına açıklama gönderdiler. Enkaz edebiyatı yapmayacaktınız hani. Yarın maaşları ödeyemezseniz ne olacak? Biz bazı noktalarda yalnız bırakıldık. Bizim için kulübün içini boşalttığımızı söylenmesi ayıp. Bizi itibarsızlaştırmayın. Böyle yaparsanız İnegöl’ü İnegölspor’u itibarsızlaştırırsınız”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.