İnegölspor’da Osman Özdemir Dönemi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’da Osman Özdemir Dönemi
01 Haz 2016 / Çar 15:01
/ 2.117 Kez Okundu
| |

İnegölspor teknik direktör Osman Özdemir ile anlaştı.

İnegölspor’da 2016-2017 futbol sezonu öncesi imzalar hız kazandı. Kulüp tesislerinde art arda düzenlenen törenlerde Teknik Direktörlüğe Osman Özdemir getirilirken, Bilal Özdemir, Hamdi Tevfik Altıok, Mahmut Şeker, Ali Aytemur, Enes Bayır, Okan Ünal ve Mustafa Güngör ile de sözleşme yenilendi.

İÇ TRANSFER HAFTAİÇİ TAMAMLANACAK

Törende konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, “Transferlere hızlı başladık. Kaptanımızla sözleşme imzaladık. 2. kaptanımız ve kalecimizle yeniden sözleşme imzalıyoruz. Hayırlı olsun. Sakatlıksız bir sezon geçirmelerini temenni ediyoruz. Yarın (bugün) da Mustafa Vargel ve beraberindeki 4 arkadaşımızla sözleşme yenilemeyi planlıyoruz. Haftaiçi iç transferleri tamamlayacağız. Bizi beklemeye devam edin, hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

TAKIMI HAK ETTİĞİ YERE ÇIKARACAĞIZ

2. kaptan Bilal Özdemir; “Her iki taraf için de hayırlı olsun. Bu sene İnegölspor’u hak ettiği yere çıkarmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapacağız. Herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kaleci Hamdi Tevfik Altıok ise, “Yönetim kurulumuza, başkanımıza hayırlı uğurlu olsun. Her iki taraf için de güzel ve şampiyonlukla biten bir sezon olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

KATKI SAĞLAYACAKLARINA İNANIYORUZ

İkinci törende ise İnegölspor bünyesinde yetişerek A takıma kadar yükselen 5 oyuncu ile sözleşme yenilendi. Törende konuşan Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kurt, “Geçen hafta kongre sürecinden sonra transfer komitesi ve yönetim olarak gerekli çalışmalara start verdik. Yapılan görüşmeler neticesinde altyapımızdan yetişip kendi bünyemizde bulunan genç futbolcularla anlaşmaya vardık. Bu sene takımımıza gerektiğinden fazla katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Camiamız adına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

TAKIMI HEDEFİNE ULAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Genç futbolcular adına konuşan defans oyuncusu Ali Aytemur ise, “Yeni başkanımıza ve yönetim kurlumuza yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz gençler olarak yeni sezonda elimizden gelenin en iyisini yaparak takımı hedeflerine ulaştırmaya çalışacağız. Herkes için hayırlı olsun” dedi.


Osman Özdemir daha önce Hacettepe, Orduspor, Adanaspor, Torku Konyaspor, Kartalspor ve Sakaryaspor'da teknik direktörlük görevlerinde bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.